Ördög Nóra átlátszó estélyiben állt színpadra a döntőben

Képeken a Rising Starban viselt ruhái

Ördög Nóra tíz legszebb ruhája a Rising Starból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra két meseszép estélyiben is színpadra lépett a Rising Star döntőjében. A TV2 tehetségkutatójának műsorvezetőnőjét adásról adásra egyre pazarabb darabokban láthatták a nézők, stylistja pedig azt ígérte, az utolsó adásban mindenki ámulni fog ruhái láttán - így is lett.

- Mind a két ruha megállta volna a helyét a döntőben, végül úgy döntöttünk, egy ilyen grandiózus műsorban fel is húzhatja mindegyiket. Becker Beatrice aranyszínű kreációjában olyan volt, mint egy Oscar-szobor, az áttetsző, sötét ruhát pedig azért szerettem, mert megmutatta Nóri szexi oldalát, és azt, hogy visszanyerte a szülés előtti alakját - mondta Holdampf Linda a Feminának.

Ördög Nórával nagyon jól együtt tudtak működni, soha sem kellett győzködnie, a stylist szerint nem is lett volna értelme ráerőltetni egy ruhát, amiben nem érzi jól magát, mert abban nem lehet egy két-három órás élő műsort levezényelni.

- Kedvenc ruhát nehéz lenne kiválasztanom, de az aranyszínű és a pink estélyiket például nagyon szerettem, a karácsonyi adás előtti kék ruhában pedig szerintem olyan volt Nóri, mint az Éj királynője. Tóth Bori kreációja és a rövidebbek közül is jó néhány a kedvencem volt, például a fehér, rojtos ruha. Tudtam, hogy mindegyiket egy olyan nőre adom, aki tudja őket viselni, és értékeli is a szép ruhákat  - árulta el nekünk Holdampf Linda.

Nézd meg képes összeállításunkban, melyik volt szerintünk Ördög Nóra tíz legszebb ruhája a Rising Starban!

A 2015-ös Story-gála sztárjai

Nézd meg, milyen ruhákat viseltek a sztárok a 16. Story-gálán!

A 2015-ös Story-gála sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük