Visszatért a képernyőre a Szomszédok Janka nénije – Undok szerepet kapott
Pásztor Erzsi ismét undok asszony szerepében tündököl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Erzsi játszotta a Szomszédok című sorozat egyik legnépszerűbb karakterét, Janka nénit, aki egy undok idős asszony volt. A színésznőt most a Jóban Rosszban című sorozatba kérték fel, hogy játsszon el egy szerepet. Érdekesség, hogy itt is egy undok karaktert kellett megformálnia.

A mai napig aktívan dolgozik

Pásztor Erzsi a TV2 Mokka című adásában elmondta, amikor elolvasta a forgatókönyvet, végig röhögött rajta, így gondolkodás nélkül elvállalta, hogy ő formálja meg a Jóban Rosszban Terikéjét. A színésznő rajong az undok nőkért.

pásztor erzsi
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon szeretik az emberek is az undok asszonyokat, mert ezekkel találkoznak a legtöbbet, de senki nem ismeri el, hogy ő is ilyen, hanem a szomszédja, meg annak az ismerőse, meg a boltban az asszony, az ilyen. Ő nem - viccelődött a 81 éves színésznő, aki hozzátette, hogy Terike azért teljesen más karakter, mint Janka néni.

Nincs sok ideje a színésznőnek arra, hogy visszanézze magát a tévében, azonban néha egy-két csatornán elkap a Szomszédokból egy-egy ismétlést. Olyankor mindig meglepődik, hogy mennyire helyes volt régen, pedig nagyon utálta a külsejét azokban az időkben. Ez viszont egy nagy büntetés a számára, mivel régen sosem értékelt semmit sem.

Pásztor Erzsi bár tavaly ősszel töltötte be a 81. életévét, de továbbra is a színészetnek szenteli az idejét. Számos darabban szerepel a mai napig, például két vígjátékban és egy musicalben is láthatják a színházrajongók, a színházi szerepei mellett pedig még szinkronizál is.

 A Szomszédok színésznői napjainkban

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar sorozata a Szomszédok volt. A teleregény 1987-től 1999-ig ment a televízióban. Ha egy kis nosztalgiára vágysz, akkor képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban a Szomszédok című sorozatból jól ismert női szereplők.

Ezt is szeretjük