Pásztor Annát hajléktalannak hitték: nem gondolta át, milyen ruhában lép ki az utcára

Pásztor Anna egyszer túl lezserre vette a figurát, ruházata alapján azt hitték rá, hogy hajléktalan.

pásztor-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Köztudott, Pásztor Annától nem áll messze az extremitás, ha az öltözködésről van szó: a fellépéseken legtöbbször olyan ruhákat és sminket visel, melyekre korántsem illik a visszafogott jelző. 

A hétköznapokban persze nem úgy öltözködik, mint a színpadon, egyszer furcsa szituációba is került azért, mert túlságosan lezser szettben lépett ki az utcára.

Pásztor Anna ruhája

Kadarkai Endre műsorában vallott a megmosolyogtató esetről. Az Élni jó adásának vendégeként kapta meg a kérdést, mennyire hiú. Elárulta, egyáltalán nem az, majd elmesélte a történetet, ami jól példázza ezt.

pásztor
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre

- Egyszer lomtalanítás volt, és egy hajléktalan ember mellett turkáltam a szemétben. Valaki kidobott bakelit lemezeket, azok közül válogattam - kezdte a sztorit.

Elmondta, ugyanazt a ruhát viselte, ami az interjú közben volt rajta: a túlméretezett, színes pulóverben hajléktalannak nézték.

- Az otthontalan bácsi talált egy félig megrohadt kenyeret, rám nézett, és úgy gondolta, hogy nekem jobban kell. Akkor gondoltam, azért egy szinttel, lehet, feljebb kéne vinni az outfitet.

Olvass Pásztor Anna párjáról!

Pásztor Anna a Femina Szókimondó című videósorozatában árulta el, újra párkapcsolatban él.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük