Pásztor Anna így él vidéken: gyönyörű helyre költözött a Pilisben

Pásztor Anna a városi létet a vidék nyugalmára cserélte. Kukkants be új családi házába.

pásztor-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna vidékre költözött. Két gyermekével maguk mögött hagyták Budapest nyüzsgő forgatagát, és meg sem álltak a Pilisig: otthonuk maga a béke szigete.

Az énekesnő életében 25 alkalommal költözött. Budapesten született, de a gyerekkorát vidéken töltötte, gyermekeinek is azt az életérzést szerette volna átadni, amelyben ő cseperedett fel.

Pásztor Anna otthona

Festői szépségű helyen találta meg új otthonukat, a Pilisben költöztek be családi házukba. A verandára kilépve lélegzetelállító panoráma tárul elé, az udvar pedig maga a béke szigete. Minden megvan, amire egy olyan ember vágyhat, aki imád a szabadban lenni: vaskályhával fűtött dézsa áll az udvaron, a kétszáz éves galagonyabokor olyan nagy, hogy körhintaként funkcionál, sőt még egy fitneszrészleget is kialakított, hogy a szabad ég alatt edzhessen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű helyen telepedett le Pásztor Anna két gyermekével vidéken. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük