Pásztor Anna így él vidéken: gyönyörű helyre költözött a Pilisben
Pásztor Anna a városi létet a vidék nyugalmára cserélte. Kukkants be új családi házába.

pásztor-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna vidékre költözött. Két gyermekével maguk mögött hagyták Budapest nyüzsgő forgatagát, és meg sem álltak a Pilisig: otthonuk maga a béke szigete.

Az énekesnő életében 25 alkalommal költözött. Budapesten született, de a gyerekkorát vidéken töltötte, gyermekeinek is azt az életérzést szerette volna átadni, amelyben ő cseperedett fel.

Pásztor Anna otthona

Festői szépségű helyen találta meg új otthonukat, a Pilisben költöztek be családi házukba. A verandára kilépve lélegzetelállító panoráma tárul elé, az udvar pedig maga a béke szigete. Minden megvan, amire egy olyan ember vágyhat, aki imád a szabadban lenni: vaskályhával fűtött dézsa áll az udvaron, a kétszáz éves galagonyabokor olyan nagy, hogy körhintaként funkcionál, sőt még egy fitneszrészleget is kialakított, hogy a szabad ég alatt edzhessen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű helyen telepedett le Pásztor Anna két gyermekével vidéken. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük