A részeg férj Pásztor Annát verte meg, amikor az a feleséget védeni próbálta

Az igazság és a szabadság utáni vágy Pásztor Annában kicsi kora óta megvolt, nem tudja elnézni, ha igazságtalansággal találkozik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna nem tudja megjátszani magát sem a hétköznapokban, sem a színpadon: csak azt tudja teljes átéléssel, hitelesen elénekelni, amit a magáénak érez.  

Az ismertséggel járó figyelmet próbálja arra használni, hogy általa fontosnak tartott dolgokat közvetítsen az embereknek, így igyekszik megmutatni a boldogság és a szabadság útját - mesélte Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen beszélgetéssorozatban.  

Pásztor Anna nem tűri az igazságtalanságot

- Az igazság és a szabadság vágya mindig is a puttonyomban volt nagyon erősen. Ez egy nagyon nehéz puttony, és nehéz hordozni is, mert nem enged kitérőkre. Nagyon kicsi koromtól fájt, amikor igazságtalanságot láttam magam körül: ténylegesen fizikai fájdalmat okozott, és kényszerem volt arra, hogy segítsek, akár beavatkozzak a saját bőrömet kockára téve is. Ha valakit vernek az utcán, én odamegyek, még akkor is, ha én is kapok… vagy csak én kapok.  

pasztor-anna2
Fotó: Erősebb Igen

- Volt olyan is, hogy részeg férfi verte a feleségét, mind a ketten részegek voltak, üvöltözött, odamentem, én kaptam, a nő meg elfutott. Olyan erős ez a késztetés, ha semmi közöm nincs hozzá, akkor is muszáj mennem. 

- Az, hogy a világban hatványozottan, gigantikus igazságtalanságok és félelmek vannak, minél nagyobb dolgokra késztet. "Anna, ezen a platformon vagy, száz emberhez tudsz szólni, mit tudsz csinálni?" Egy másikon ezerhez, tízezerhez, akár egymillió emberhez. Mi az, amivel az igazság és szabadság útját tudod mutatni?

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Anna and the Barbies 48 éves énekesnőjének kezdetben egy jól körülhatárolt, szűkebb rajongótábora volt, majd ez az évek során egyre nagyobb méretűre nőtt. Szerepelt a TV2 MasterCef VIP című gasztrovetélkedőjében és a Dancing whit the Stars című táncos show-műsorban, az általa közvetített tartalom viszont nem egyszerűsödött le, nem is csorbult. 

pasztor-anna1
Fotó: Erősebb Igen

- Az a helyzet, hogy bármikor, amikor nem a tiszta forrást közvetítem, az gellert kap. Ha saját kútfőből írok középjó számokat, az nem is találja meg a nagy tömegeket, nem táplál, és nem is lesz sláger. A hangommal is azt tudom igazából elénekelni, amiben az igaz üzenet van. Írhat az öcsém egy olyan számot, hogy megszólal, nem tudom elénekelni. Azokat a számokat meg, amiben lelki töltet van, el tudom. Annyira le van tiltva a torokcsakrám, hogy csak az igazat és a jót kell mondani, azt kell énekelni. 

Pásztor Anna hozzátette, ez az oka annak, hogy bár nagyon sokan hívják, énekeljen ezzel vagy azzal duettet, nemet kell mondania, mert nem tud. 

Pásztor Anna arca

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője több mint két évtizede él éjszakai életet, a koncertekre pedig nemcsak extrém fellépőruhákat, hanem erőteljes arcfestést is használ. A novemberben 49. születésnapját ünneplő sztár arcán mégsem látszik a kora, ami nem csak a genetikának köszönhető.

Ezt is szeretjük