Majka miatt költözött el Pápai Joci a családjával az otthonukból: most derült ki az oka

Elképesztő, Majka mit mondott barátjának a telefonba.

majka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka és Pápai Joci a TV2 vetélkedőjének, a Zsákbamacskának a műsorvezetőiként szórakoztatják a nézőket és a játékosokat minden egyes adásban.

A rapper vicces sztorit osztott meg, amelynek során kollégáját halálra rémítette egy hazugsággal.

Pápai Joci elköltözött Majka miatt

Majka nevetve újságolta el a közönségnek, hogy Pápai Joci egyszer sikítva hívta fel telefonon.

majka-papai-joci2
Fotó: TV2/Zsákbamacska

- A Józsiéknál egyszer egy kígyó volt, és még fel is hívott telefonon. Felvettem, erre azt sikítja nekem a telefonba: „Petike, itt vagyok a ház előtt az egész családdal. Itt egy kígyó!" Erre megkérdeztem tőle, hogy „miről beszélsz, Józsika?” Ő csak annyit felelt, hogy „küldöm, nézd meg a képet!”

Először nem értette, miről lehet szó, úgy gondolta, csak egy ártalmatlan vízisiklóval állhatnak szemben.

- Gondoltam, hogy biztosan egy vízisikló lehet, hiszen mit keresne Tatán egy olyan kígyó, amitől félni kell? Átküldte nekem a képet, én meg továbbítottam a Both Zolinak, aki állatszakértő. Ő azt mondta, hogy hívjunk valakit, mert ez egy nagyon veszélyes típus. Ezután alig mertem visszahívni, megkérdeztem tőle, hogy bementek-e a lakásba? Erre üvöltött tovább, hogy nem mentek be, majd megtámadta őt a kígyó.

Majka szerette volna megnyugtatni barátját, ezért kitalált egy hazugságot, amellyel azt magyarázta, hogy mégis miért eshetett neki az énekesnek az állat.

majka-papi-joci
Fotó: TV2/Zsákbamacska

-  Voltam olyan kedves, akkor már előjött belőlem a rendes vérem, hogy mondtam neki: "Józsika, figyelj, ez azért van, azt mondta a Both Zoli - persze, nem mondta ezt -, mert valószínű, hogy ott van egy kígyófészek tojásokkal. A kígyó védte a fészkét, és azt hitte, te bántani akarod a kis kígyót."

Az eset végül költözéssel zárult, Pápai Joci nem akart tovább abban a házban élni. 

- Ezután mi egyébként elköltöztünk, nem gondoltad, hogy majd kígyók között élek. 

Nézd meg Dundikát égszínkék ruhában!

Egy, a szőkeség által viselt kreáció akkora sikert aratott, hogy az Instagramon közzétett kép alatt sokan azt kérdezték, hol kaphatnak hasonlót.

Cover-kép: Facebook/Majka

Ezt is szeretjük