Egy hajszálon múlt az élete! A 61 éves magyar színésznőt súlyos sérüléssel vitték kórházba
A részletek
Papadimitriu Athinát megműtötték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki aggódott Papadimitriu Athináért, miután kiderült, hogy szombaton a Nemzeti Vágtán leesett lováról.

A 61 éves színésznőt súlyos sérüléssel kórházba szállították, ahol nyílt lábszártöréssel meg is műtötték.

Egy hajszálon múlt az élete

Papadimitriu Athinát jelenleg is kórházban ápolják, innen jelentkezett be telefonon a Mokka reggeli adásába. Azt mondta, visszanézve a lovasbalesetről készült videofelvételt, nem is olyan súlyos a sérülése, lehetett volna sokkal súlyosabb is. Egy hajszálon múlt, hogy nem lett nagyobb baja.

- Elég durva volt, ahogy beestem a két ló közé, rám is taposhatott vagy fejbe is rúghatott volna valamelyik, ráeshettem volna a palánkra is. De ez csak egy kis lábszártörés - mesélte a műsorban.

Bár régóta lovagol, még soha nem tört el semmije, legalább most megtapasztalta - summázta pozitív életszemlélettel a balesetét.

- Megúsztam, a Jóisten velem volt! Rossz volt visszanézni a felvételt, rosszabb volt a látvány, mint a vérzés - mondta.

Hiába tapasztalt lovas, a Nemzeti Vágta olyan tempót kívánt, amit a verseny előtt talán háromszor diktált életében. A bajt a nagy sebesség mellett egy rosszul átgondolt előzés okozta.

- A belső sávban előztem, nekicsapódtam a palánknak. Durva volt, mert ott tört el a lábam. A csattanást hallottam és a fájdalmat éreztem, nem tudtam magam tartani, és bedőltem két ló közé. Az én drága lovacskám befutott a harmadik helyen, én pedig csöndben kikúsztam, de éreztem, hogy gond van - idézte fel a balesetet.

Tudta, hogy a nézőtéren helyet foglaló két lánya aggódni fog, ezért megüzente nekik, hogy jól van, ezt követően azonban kórházba kellett szállítani, ahol megoperálták. Várhatóan pénteken engedik ki.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: TV2 Sajtószoba, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük