Ő Papadimitriu Athina legkisebb lánya: Réka a Sztárban Sztár leszek!-ben tűnt fel

Papadimitriu Athina legkisebb lányát alig láthattuk eddig. Most kiderült, Rékát is a show-biznisz vonzza.

papadimitriu-athina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papadimitriu Athina legkisebb lányát csak ritkán láthatjuk a kamera előtt, nővéreivel ellentétben Réka kevesebbet hallat magáról. A színésznőnek Trokán Pétertől két idősebb gyermeke született, Trokán Anna és Trokán Nóra mindketten szüleik nyomdokaiba léptek, ismert színészekké váltak.

Azt kevesen tudják, Papadimitriu Athinának van még egy lánya is. Rékát a Sztárban Sztár leszek! válogatóján szúrta ki a Tények Plusz.

Papadimitriu Athina legkisebb lánya

Édesanyja is elkísérte a megmérettetésre. Azt nyilatkozta a TV2 műsorában, hogy látja legkisebb gyerekén a tehetséget.

papadimitriu-athina-lánya
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nagyon jó kis torka van, jó stílusban tudja nyomni a különböző műfajokat. Már nekem is ő a mesterem, jár énektanárhoz, és hozza haza az ott tanultakat.

A Jászai Mari-díjas művésznő korábban 2017 októberében árulta el, Réka is a már-már családi hagyománynak számító hivatást választotta, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója. Réka még nem került sorra a Sztárban Sztár leszek! első és második részében, de hamarosan megtudhatjuk, továbbjutott-e a műsorban.

Karda Bea ritkán látott lánya

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg 2022. augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük