Egy mezőn él Papadimitriu Athina: hosszú évek óta vidéken van az otthona

Papadimitriu Athina mindig is a természet közelében érezte igazán otthon magát.

athina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jászai Mari-díjas, görög származású színésznő, Papadimitriu Athina 1976-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. 

1981-ben feleségül ment Trokár Péterhez, első lányuk, Anna 1984-ben, a második, Nóra 1986-ban született. A 68 éves művésznő 1997-ben elvált, majd újraházasodott, második férje dr. Magyar Gábor volt. Tőle 1998-ban megszületett harmadik lánya, Réka. 

Papadimitriu Athina hol lakik

Papadimitriu Athina egész életében nagyon talpraesett és belevaló nő volt, nem csoda tehát, hogy 2021-ben igent mondott a TV2-nek, és szerepelt A Farm VIP nevű tévéműsorban. Itt a magyar hírességek azt mutathatták meg, mennyire boldogulnak jól nomád körülmények között. A színésznő a 15. adásig jutott. 

Papadimitriu Athina a kertjében.
Papadimitriu Athina a kertjében.
Fotó: TV2/Mokka

A magánéletében is azt kedveli, ha a természet közelében lehet, hosszú évek óta vidéken, egy mezőn él. A hétköznapokban mindent felhasznál, amit ezen a területen talál, például olyan „gyomokat” is, mint a csalán, a disznóparéj vagy a porcsin. 

A bodzabokor virágából szörpöt főzött, a bogyókból pedig lekvárt szeretne készíteni. A TV2 Mokka című műsorának stábtagjai még kóstolót is kaphattak, a riporter szerint Papadimitriu Athina saját készítésű paradicsompüréje igazán fűszeres, görögös. 

Lehetőség szerint mindent újrahasznosít.
Lehetőség szerint mindent újrahasznosít.
Fotó: TV2/Mokka

A sztár tahitótfalui háza egyszerű és rendezett, ahogyan a „mindent termő” kertje is. Mindennapjait néhány jószággal, cicákkal és kutyákkal osztja meg. A takarékosság és az újrahasznosítás híve, a konzervdobozból edényeket készít, a WC-gurigából pedig cipősámfát. 

Magyar sztárok vidéken

Müller Attila a VIVA TV-nél kezdte a pályafutását, majd színészi tehetségét is megmutatta a nézőknek a Szeress most! szereplőjeként. Olyan produkciók házigazdája volt évekig, mint az X-Faktor vagy a Csillag Születik háttérműsora. Mára a fővárost tanyasi életre cserélte. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük hazánk hírességeit, akik búcsút intettek Budapestnek, és vidéken telepedtek le.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Duna TV/Nyár22

Ezt is szeretjük