Palya Bea a lányaiból merít energiát: Lili nyolc, Panni három éves
Palya Bea nagyobbik lánya 2012 októberében, a kisebbik 2017 januárjában született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palya Bea 1992-ben mutatkozott be a Zurgó banda tagjaként, majd 1996-tól a Laokoón csoporttal járta az országot. Manapság a magyar könnyűzenei élet egyik legnépszerűbb énekesnőjeként gondolunk rá.

Olykor a tévéképernyőn is feltűnik. 2020-ban úgy döntött, ő is megmérkőzik A Konyhafőnök VIP ötödik évadában. Végül Rácz Jenő séf válogatta be a csapatába, így piros köténnyel a nyakában mutatta meg, mit tud a konyhában. 

Palya Bea lányai

Amennyire kitárja a szívét a színpadon rajongói előtt, annyira óvja magánéletét a kíváncsi szemektől. 2019 tavaszán félévnyi titkolózás után derült ki róla, hogy szakítása után újra rátalált a szerelem, azonban új párját azóta sem mutatta meg sehol. 

palya bea 1
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Két kislányáról is csak szűkszavúan beszél, és az Instagram-oldalán sem mutatja meg sűrűn őket, csak pár képen láthatják követői, hogy milyen édesek a csemetéi. Mindkét gyermeke volt párkapcsolatából született, Lilinek 2012 októberében adott életet, Panni 2017 januárjában jött a világra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha mégis úgy dönt, hogy elárul róluk pár dolgot, minden esetben olyanokat mond el, amitől minden édesanyának megdobban a szíve. 2020 májusában a TV2 Mokkájában mesélt arról, hogy belőlük merített energiát, amikor a koronavírus járvány miatt – mint, ahogy mindenki más a szakmában – elesett jó néhány fellépéstől.

- A lányaimban gyönyörködöm. Az a tény, hogy ők vannak, rengeteg erőt és élettel teliséget ad – mesélte.

palya bea 2
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Arról is szívet melengető módon nyilatkozott, hogy milyen módon mutatja ki feléjük az anyai szeretetet és gondoskodást.

- Bárhogy sietek, lágyan, puszival ébresztem őket, és a fülükbe súgom: nagyon szeretlek, és nagyon jó, hogy vagy…ezt az üzenetet hallják ébredés után először. Nem kell teperniük a dicséretért, a figyelemért. – magyarázta a Nők Lapjának 2020 decemberében.

Sárközi Ákos családja

Első házasságából egy lánya született, a 12 éves Anna, illetve jelenlegi felesége, Éva két gyermekét is közösen nevelik. A büszke apuka olykor az Instagramon mutatja meg, milyen szép családdal büszkélkedhet. A kommentszekciót rendre elöntik a rajongók dicsérő szavai, nem győzik hangsúlyozni, hogy árad a fotókról az idill és az összhang.

Ezt is szeretjük