Palvin Barbara a Párizsi Divathéten: átlátszó felsőben keltett feltűnést

Palvin Barbara a Párizsi Divathéten nem a kifutón vonult, mégis nagy feltűnést keltett.

palvin-barbara-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara is megérkezett a szeptember 25-én elstartolt Párizsi Divathétre. A bemutatósorozatot a francia fővárosban évente kétszer rendezik meg a tavaszi/nyári, valamint őszi/téli programokkal.

A világhírű magyar modell az ETAM francia fehérneműmárka 2024-es tavaszi-nyári kollekciójának divatbemutatóját nézte meg az első sorból. 

Palvin Barbara a Párizsi Divathéten

Palvin Barbara volt már a Victoria's Secret angyala is, de az ETAM modelljeként is vonult, 2011 januárjában a tavaszi-nyári couture-bemutatók során egy báránnyal az ölében lépdelt végig a kifutón. 

palvin-barbara2
Fotó: Pierre Suu/Getty Images

A 29 éves sztár most nézőként vett részt a bemutatón, de így is a figyelem középpontjába került átlátszó, fekete blúzban és fekete, bőr, prémszegéllyel megbolondított miniszoknyában. Az összeállítás Marc Eram stylistot dicsérte. Frizuráját Owen Gould mesterfodrász oldalcopfba kötötte, Charlotte Prevel pedig visszafogott, barna barna árnyalatokkal sminkelte ki. 

palvin-barbara
Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Palvin Barbara esküvői fotói

A magyar lagzira világhírű tervező álmodta meg az esküvői ruhát: a Vivien Westwood-kreáció káprázatosan állt a 29 éves modellnek. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ezt is szeretjük