Palvin Barbi szexisen kivágott estélyiben ment az Oscar-afterpartira: minden szem rászegeződött
Palvin Barbi a dögös oldalát hangsúlyozta a 94. Oscar-díj-átadó gála utáni Vanity Fair-afterpartin.

palvin-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara hosszú évek óta rendszeres vendége a legrangosabb, A-listás sztárokat felvonultató eseményeknek. A 94. Oscar-gála után tartott Vanity Fair Oscar Partyn is többször részt vett már. Mivel tavaly a díjátadó az online térben zajlott, így az azt követő bulik elmaradtak, ám idén újra gyönyörködhettünk a káprázatos ruhakölteményekben, amelyeket a hírességek viseltek.

A magyar származású szupermodell 2019-ben és 2020-ban is részt vett a Vanity Fair-afterpartin: három éve az extravagáns oldalát vette elő, nadrágkosztümben lejtett végig a fotósok előtt, tavalyelőtt pedig igazi hercegnőként tündökölt.

Palvin Barbara a 2022-es Oscar-gálán

2022-ben a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Centerben tartott rendezvényen a szexi, nőies oldalát vette elő. Egy dögösen kivágott, fekete, földig érő darabra esett a választása, amelyet a Missoni divatház álmodott meg. A testhezálló ruha remekül kihangsúlyozta a karcsú vonalait, egy cseppet sem meglepő, hogy párja, Dylan Sprouse még akkor sem tudta levenni róla a kezét, amikor a fotósok előtt pózoltak.

Palvin Barbara duplázott idén. A Vanity Fair-parti előtt Elton John jótékonysági eseményén is megfordult kedvesével. Természetesen nem ugyanabban a ruhában ment, ide egy elegáns Armani Privé kreációban érkezett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös volt Palvin Barbara a Vanity Fair Oscar-partiján, valamint azt is láthatod, mit viselt Elton John jótékonysági rendezvényén.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük