Palvin Barbarát eljegyezte párja: hatalmas gyémántgyűrű csillog az ujján

Palvin Barbara és Dylan Sprouse jegyben járnak. Öt év után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket.

Palvin Barbara eljegyzése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palvin Barbarát eljegyezte kedvese - tudta meg az ET online magazin. A szupermodell és kedvese, Dylan Sprouse öt év együttlét után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket.

2018-ban kezdtek randizni egymással, de a színész már korábban megkörnyékezte: az Instagram-oldalán írt rá, hogy randevút kérjen tőle, de az üzenete hónapokig megválaszolatlanul maradt.

Palvin Barbara eljegyzése

Végül a sors hozta össze őket öt évvel ezelőtt, amikor mindketten Kínában tartózkodtak. Palvin Barbara korábban azt nyilatkozta, az övék szerelem volt első látásra. Kapcsolatukat most egy új szintre emelték.

GettyImages-1420250567
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

A lap forrása azt nyilatkozta, a páros nem titkolja, megvolt a lánykérés köztük. Mindezt azzal erősítették meg, hogy a modell nyilvánosan is viseli a hatalmas gyémántgyűrűt, amelyet vőlegényétől kapott.

- Egymás mellett találtak rá a szerelemre, mindig a fellegekben jártak együtt. Viszont most boldogabbak, mint valaha. Alig várják, hogy megkezdődjön közös életük új fejezete.

A Daily Mail már Palvin Barbara eljegyzési gyűrűjét is kiszúrta. A páros március másodikán látogatott el együtt a Mammoth Film Festivalra, nem lehetett nem észrevenni a gyönyörű ékszert a modell gyűrűsujján. Ide kattintva nézheted meg cikkükben a kinagyított képet a gyűrűről.

Olvass Palvin Barbara vagyonáról!

Palvin Barbara 13 éves kora óta modellkedik, még nem volt húszéves, amikor már világsztárnak számított: világhírű márkák modellje lett, és nagy divatházak kifutóin vonul végig, neves magazinok címlapján pózol. Ekkorára becsülik a vagyonát most.

Kiderült, Palvin Barbara vagyona hány milliárd forint: ennyit keres a világhírű modell

Kiderült, mennyit keres Palvin Barbara havonta, és mennyi volt a vagyona a 2022-es év végére.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük