A 28 éves színésznőt gyászolja a magyar színházi szakma! Elhunyt Páll Mónika
Hosszan tartó betegség után elhunyt Páll Mónika.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2015. április 25-én elhunyt Páll Mónika színésznő, a Kaposvári Egyetem  színészhallgatója, adta hírül a Színház.hu.

A mindössze 28 éves tehetség hosszan tartó, súlyos betegség után távozott az élők sorából.

Elhunyt Páll Mónika

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karának színművész hallgatója a Nemzeti Színházban volt gyakorlaton, egy előadást próbáltak, amikor hirtelen rosszul lett.

Először 2010 szeptemberében műtötték rosszindulatú agydaganattal. A műtét sikeres volt, az ezt követő közel négy évben gyógyult állapotban élt tovább. 2014 februárjában aztán másodszorra is meg kellett műteni.

2014. május 21-én gálaestet rendeztek a Nemzeti Színházban a Kaposvári Egyetem egykori és jelenlegi színészhallgatói, a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Nemzeti Színház művészei, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem színészhallgatói. A teljes bevételét Páll Móni németországi kezelésére ajánlották fel.

Tavaly szeptemberben a fiatal színésznő levélben kért segítséget a speciális terápiához. A Facebookon ekkor Segítsünk együtt Páll Mónikának! elnevezéssel egy, a fiatal színésznőt támogató oldal is létrejött.

A fiatal tehetséget kitartása és életszeretete ellenére végül legyőzte a súlyos betegség, április 25-én elhunyt.

"Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Értékes, fénnyel, művészettel, nevetéssel teli. Én is mindig így gondolkodtam, én is mindig e szerint cselekedtem! Ti is tegyetek így. Szeressétek egymást önzetlenül, örüljetek egymásnak, s Életeteknek" - búcsúzott Páll Mónika.

"Emlékszem rá nagyon, megmaradt bennem ahogy játszott, a hangja, a mozgása. Mennyi életszeretet volt benne! Gyönyörű, tüneményes volt, tiszta energia robbant benne és humor. Így fogok rá emlékezni mindig. Nem értem miért neki kellett ennyi mindent elviselnie. Szörnyű, hogy nincs velünk, hogy nem örülhetünk a tehetségének" - emlékezett Páll Mónikára a Színház.hu-n Hámori Gabriella színésznő.

Facebook/Mónika Páll

Ezt is szeretjük