Már a magzatvíz is elfolyt, Kasza Tibi mégis nyugodtan beszélgetett Palácsik Lillával a benzinkúton

Palácsik Lilla nagyon higgadtan kezelte a helyzetet.

palacsik-lilla-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palácsik Lilla és Visváder Tamás két kisfiú büszke szülei. Első gyermekük, Noah 2020-ban született meg, második csemetéjük 2022 augusztusában látta meg a napvilágot, a kicsi az Ábel nevet kapta szüleitől. 

Kasza Tibi a TV2 Szerencsekerék című műsorában idézte fel a nem mindennapi esetet, amikor egy benzinkúton futott össze Palácsik Lillával és férjével.

Palácsik Lilla szülése

A műsorvezető teljesen gyanútlanul elegyedett szóba velük, sokáig sejtelme sem volt arról, hová tart a házaspár.

kasza.tibi-kep
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Mentem be a benzinkútra, hogy vegyek egy vizet, és amikor jövök ki, látom a falfehér Palácsik Lillát, meg mellette a nagyon lelkes férjét. Kérdeztem tőlük, hogy mi újság van, erre mondták, hogy „Semmi, megyünk szülni!”.

Visváder Tamás mosolyogva reagált a műsorvezető kijelentésére, ő is csak ámult szerelme higgadtságán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Lilla olyan nyugodt volt, látta, hogy milyen jól elbeszélgettem veled, Tibi, nem akart szólni. Meg ti is jól elvoltatok. Onnantól négy óra volt a szülés egyébként.

A szülés előtti pillanatok és a magzatvíz elfolyása nem éppen úgy történt, ahogyan az általában lenni szokott a legtöbb családnál. Palácsik Lilla nem akarta megzavarni férjét, ezért Visváder Tamás szinte az utolsó pillanatokban eszmélt rá, hogy hamarosan szülésre kerül a sor. 

palacsik-visvader-tamas
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Lillácska már reggel 7 órakor felkelt és elfolyt a magzatvize, de engem nem keltett fel, mondta, hogy aludjak csak nyugodtan. Van egy barátnője, aki mesélte neki, hogy ő még szülés előtt kivasalta a férje ingeit, így Lilla, gondolom, ebből merített ötletet. Elmosogatott, és bekészített mindent, majd annyit mondott, hogy a szülésznő szerint egy óra múlva bent kéne majd lennünk. 

Olvass Kasza Tibi ciki beégéséről is!

A Szerencsekerék sztárja szerint ez volt élete eddigi legnagyobb beégése élő adásban. 

Cover-kép: Instagram/Palácsik Lilla

Ezt is szeretjük