Palácsik Lilla fiai közös fotón: a 3 éves Noah cukin öleli egy hetes öccsét
Palácsik Lilla férje, Visváder Tamás örökítette meg a tesók édes pillanatát.

visváderék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palácsik Lilla fiainak első közös fotója cukibbra nem is sikerülhetett. Noáh-t és Ábelt édesapjuk, Visváder Tamás fotózta le, jobban meg sem örökíthette volna ezt az aranyos pillanatot.

2022. augusztus 23-án nagy öröm érte a házaspárt, világra jött második gyermekük. A kicsi bibliai nevet kapott, Ábelnek keresztelték el a szülei.

Palácsik Lilla fiai

A születése napján szintén apukája posztolt, egy olyan fotóval tudatta a nagyvilággal, hogy másodszor is édesapa lett, amelyen a csöppség és a büszke szülők keze látszott. Ezúttal az Instagram-követői többet láthattak Ábelből. A friss fotón az egyhetes picit bátyja tartja a karjában, az arcuk összeér, Ábel tündérien pihenteti aprócska kezeit Noah pofiján.

Ide kattintva nézheted meg a közös képüket. 

Nem akármilyen alkalomból mutatta meg ezt a pillanatot a követőinek Visváder Tamás, így kívánt az online térben is boldog születésnapot gyermekei anyjának.

Az édesapa a Mokkában mesélt először Palácsik Lilla második szüléséről. Elárulta, könnyebb volt, mint az első, valamint arról is beszélt, hogy a fiúkon már most látszik, jó testvérek lesznek.

- Szívmelengető érzés volt, amikor megpuszilta. Szerintem ő nagyon jó testvér lesz! 

Rúzsa Magdi falatozó ikrei

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük