Palácsik Lilla fiai közös fotón: a 3 éves Noah cukin öleli egy hetes öccsét

Palácsik Lilla férje, Visváder Tamás örökítette meg a tesók édes pillanatát.

visváderék-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Palácsik Lilla fiainak első közös fotója cukibbra nem is sikerülhetett. Noáh-t és Ábelt édesapjuk, Visváder Tamás fotózta le, jobban meg sem örökíthette volna ezt az aranyos pillanatot.

2022. augusztus 23-án nagy öröm érte a házaspárt, világra jött második gyermekük. A kicsi bibliai nevet kapott, Ábelnek keresztelték el a szülei.

Palácsik Lilla fiai

A születése napján szintén apukája posztolt, egy olyan fotóval tudatta a nagyvilággal, hogy másodszor is édesapa lett, amelyen a csöppség és a büszke szülők keze látszott. Ezúttal az Instagram-követői többet láthattak Ábelből. A friss fotón az egyhetes picit bátyja tartja a karjában, az arcuk összeér, Ábel tündérien pihenteti aprócska kezeit Noah pofiján.

Ide kattintva nézheted meg a közös képüket. 

Nem akármilyen alkalomból mutatta meg ezt a pillanatot a követőinek Visváder Tamás, így kívánt az online térben is boldog születésnapot gyermekei anyjának.

Az édesapa a Mokkában mesélt először Palácsik Lilla második szüléséről. Elárulta, könnyebb volt, mint az első, valamint arról is beszélt, hogy a fiúkon már most látszik, jó testvérek lesznek.

- Szívmelengető érzés volt, amikor megpuszilta. Szerintem ő nagyon jó testvér lesz! 

Rúzsa Magdi falatozó ikrei

Rúzsa Magdi megmutatta, ikrei milyen cukik etetés közben. Az énekesnő február elsején adott életet Kevének, Lujzának és Zalánnak, akik hat hónaposan már nem csak anyatejet kapnak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük