Pál Dénes cuki apa-lánya fotót posztolt: Panna Róza a nyáron lesz 2 éves
Pál Dénes nagyon örül annak, hogy most a nap minden percében kislányával lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pál Dénes párja, Heni 2018. július 27-én adott életet első gyermeküknek, akit a Panna Róza névre kereszteltek el. Lányukat nagyon óvják a kíváncsi tekintetektől, a közösségi médiában is kerülik a kicsiről való posztolást, és ha tesznek is ki képet, azon többnyire hátulról fotózták. Apukája most kivételesen a megszokottnál többet mutatott a szeme fényéből, méghozzá egy cuki apa-lánya fotón.

Pannival egy repcemező előtt fényképezkedtek: a táj önmagában lélegzetelállító volt a sárga színben pompázó virágok miatt, de a csöppség homlokára puszit nyomó apuka látványa volt az, ami mindent vitt.

Pál Dénes apa-lánya fotója

Követői sem tudtak betelni a látvánnyal, valaki azt írta, hogy ez az egyik legszebb fotó a neten. A 29 éves énekes annyit írt a poszt mellé, hogy 'no words needed', ami találó, hiszen a felvétel szavak nélkül, önmagáért beszél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #nowordsneeded

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés,

Nagyon élvezi, hogy most minden idejét a kislánynak szentelheti, egész nap játszik vele a kertben. Szerencsés helyzetben vannak családjával, hiszen majdnem két éve kertes házban élnek, szerinte ez sokat könnyít a jelenlegi helyzeten.

- Az egyik legjobb dolog az, hogy a kislányunkkal nagyon sokat vagyunk, szinte egész nap vele játszunk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyit lehetek vele. Most, hogy megjött a jó idő, mindig kint vagyunk a kertben - mondta el a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című műsorban.

Az interjú egy pontján meg is mutatta, hogy néz ki a ház udvara, ami valóságos gyerekparadicsom. Csemetéjüknek például van egy színes házikója, amiben naphosszat játszik. Ezeket a pillanatokat sokszor Skype segítségével mutatják meg a nagyszülőknek, akik a járvány ideje alatt mindössze így, képernyőn keresztül találkozhatnak az unokájukkal.

Győrfi Pál lányai

Győrfi Pál négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. 

Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál lányait, akik olyan szépek, mint az édesanyjuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük