Oszvald Marika: "Néha már én is azt mondom, nem normális, amit csinálok"
Oszvald Marikának néha saját magára kell ráparancsolnia, hogy visszavegyen az őrült tempóból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika Kossuth-díjas színésznőt az egész ország hihetetlen energikusnak és pörgősnek ismeri. Még közel a hetvenhez is fiatalokat megszégyenítő módon spárgázik, hátraszaltózik a színpadon. Viszont nem csak a reflektorfényben ég ilyen magas hőfokon, a magánéletében sem képes a pihenésre. 

Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában mesélt arról őszintén, honnan ered kiapadhatatlan energiája, és hogy ez egyszerre áldás és átok is. 

Tudom, hogy néha sok vagyok, de én már ilyen vagyok.

Az operettszínésznő azt is elmondta, hogy emiatt sok bántást és negatív kritikát kapott. A rosszindulatúakat elengedi a füle mellett, viszont az építő kritikát szívesen fogadja, mert cselekvésre sarkallja.

Oszvald Marika és Peller MAriann.PNG
Fotó: LifeTv/Utazás a lelked körül Peller Mariannal

Oszvald Marika kitért arra, hogy a színházon kívül is folyamatosan teljesíteni akar, és tökélyre törekszik. Szinte kifakadva ismerte be a már általa is túlzásnak tartott tempót.

- Néha már én is azt mondom, nem normális, amit csinálok, nagyon sokat dolgozom a színházon kívül is, a családban és a háztartásban egyaránt. Szeretek megfelelni a saját elvárásaimnak, addig nincs nyugtom, ameddig el nem végeztem a munkámat. Nem azért, mert munkamániás vagyok, egyszerűen csak azt szeretném, hogy az életemben rend legyen. Ezért sokat kell dolgozni, sokszor este már nagyon fáradt vagyok - vallotta be a 67 éves sztár a műsorban.

Az Operettszínház művésznője azt is elmondta, hogy hiába az őrült tempó a színpadon, egy előadás számára már-már pihenés, töltődni pedig az élet apró pillanataiból szokott. Talán ez az életigenlés és pozitivizmus tartja ennyire fitten. 

Oszvald Marika gyönyörű lánya

Oszvald Marikáról talán sokan nem is tudják, hogy egy gyönyörű, felnőtt nő édesanyja. Hídvégi Krisztina nem készült anyja nyomdokaiba lépni, helyette a televíziózást választotta. Képes összeállításunkban ismert magyar színésznőket és gyönyörű lányaikat láthatod.

Ezt is szeretjük