Oszvald Marika unokájával a címlapon: a szöszke Vince nagyot nőtt

Nagyot néztünk, amikor megláttuk Oszvald Marikát unokájával a címlapon. A nemsokára kétéves Vince ilyen nagy már.

Oszvald Marika unokájával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika valóságos csodaként élte meg, amikor 2022 júliusában megszületett az unokája. Már majdnem lemondott arról, hogy megélhesse a nagymamaságot, lánya, Kriszti 43 évesen adott életet Vincének.

A tündéri lurkó immár kétéves, nagymamája pedig igyekszik annyi időt vele tölteni, amennyit csak lehetséges. Ha két fellépés közt csupán egy óra áll a rendelkezésére, azt sem hagyja ki.

Oszvald Marika unokájával

Ez a kötődés pedig a közös címlapfotón is jól látszik, ahogy az is, Vince milyen sokat nőtt. Már nem kis csöppség, egyre nagyfiúsabb.

- Nagyon kiegyensúlyozott, jó gyerek, olykor ugyan hisztizik, de az csak pár percig tart, és annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy egy pillanat alatt ki tudom billenteni abból az állapotból - mesélte a büszke nagyi a Meglepetés magazinnak.

Ez az állapot egészen Vince pici kora óta így van, kisbabaként elég volt csak annyi, hogy nagymamája a karjába vegye, máris megnyugodott.

Vince egyébként nem csupán külsőre változott sokat, egyre ügyesebb és okosabb: már érthetően beszél, és a szobatisztasággal is szépen haladnak előre.

- Az unokám szereti a társaságot, cseppet sem félénk, és kalandvágyból is jó nagy adag van benne. Állandóan szalad, amikor megunja a játékot, megfogja a kezem, húz maga után, és mondja, hogy séta! Természetesen sosem mondok nemet.

Gálvölgyi János unokája már egyetemista: Simon betegségéről a színész lánya beszélt

Gálvölgyi János két lányával szerepelt közös címlapon. Ritka, hogy Eszter és Dorka a magánéletéről meséljen.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük