Oszter Sándor az anyja előtt is eltitkolta első házasságát
Oszter Sándorról kevesen tudják, hogy Failoni Donatella a második felesége, előtte már egyszer megnősült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Sándor ötven éve él házasságban Failoni Donatella zongoraművésszel, akitől egy lánya született, Oszter Alexandra. Azt csak kevesen tudják, hogy a 69 éves színész a második házasságában él, 21 évesen egyszer már titokban megnősült. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész a Star magazinnak azt mesélte, annyira belehabarodott első szerelmébe, hogy egyszer az is megesett, hogy hevederrel a vonat aljára kötötte magát, ugyanis így tudta csak megúszni a katonák és rendőrök szigorú ellenőrzését. Annyira magas hőfokon élte meg az érzelmeket, hogy először titokban nősült meg. 

- Persze, anyám mit sem tudott az egészről! Úgy derült ki, házas vagyok, hogy már nem kaptam kedvezményt a vonaton, és pechemre neki küldték ki az értesítőt. Mondanom sem kell, nem volt boldog! Konkrétan kitagadott otthonról, azt mondta, soha többé nem léphetem át az Oszter-ház küszöbét. Így történt az, hogy majd' egy évre hajléktalan lettem! - mondta a lapnak. 

Az első házasság nem tartott sokáig, egy nyarat élt meg, mert kiderült, nem ő az egyetlen férfi a nő életében, így hamar beadta a válási papírokat. 

Ezt is szeretjük