Oszter Alexandra fia helyes tinédzser lett: Axelo már magasabb, mint anyukája

Axelo édesapja egy dán-ír származású férfi, ezért kapott négy különleges keresztnevet a ma már 14 éves tinédzser fiú.

Oszter Alexandra fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra fia, Axelo 14 éves tinédzser lett, édesanyja büszkén posztolt róla egy összeállítást.

Oszter Alexandra fia

A néhazi színész, Oszter Sándor unokája, Axelo 2010 júliusában látta meg a napvilágot. Édesapja dán-ír származású fotóriporter, így nem véletlen, hogy az ír hagyományokat követve négy keresztnevet kapott, így a teljes neve Axelo Hunor Konstantin Larsen. Apja Új-Zélandon él, Oszter Alexandra és Axelo pedig 2016 nyarán költöztek Székesfehérvárra az anya új párjával, Popovics Tamás bokszolóval. 2021-ben, Oszter Sándor váratlan halála után a család átköltözött a színész hatalmas, diósjenői birtokára. 

Axelo nemrég még kisfiú volt, így igazán meglepő édesanyja új posztja, melyet fia 14. születésnapja alkalmából tett közzé. Helyes tinédzser fiú lett belőle, aki már magasabb édesanyjánál is. 

"Eltelt 14 év,tele kalanddal,történésekkel.Fiatalon nem is gondoltam volna,milyen hamar el tud röppenni ez az idő.Pedig ezalatt egy gyermek felnő!Igen össze kell szednie magát ezalatt az embernek,mert már nem csak magáért felelős.Nincs felkészítés,Zh,gyakorlat,nincs erre egyetem,ahol el lehetne végezni,hogy jól csináljuk,hogy ne ismételjünk rossz mintákat,hogy mindig higgadtak,nyugodtak maradjunk,mikor az élet ismeretlen,nehéz feladatokat ad" - írta Oszter Alexandra a képes montázshoz, melyet kisfiáról készített.

Udvaros Dorottya és jóképű fia: a 38 éves Mátéval lépett a vörös szőnyegre

Udvaros Dorottya ritkán látott fiával jelent meg a filmes fesztiválon.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük