Udvaros Dorottya és jóképű fia: a 38 éves Mátéval lépett a vörös szőnyegre

Udvaros Dorottya ritkán látott fiával jelent meg a filmes fesztiválon.

Udvaros Dorottya és fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Udvaros Dorottyát 2022-ben tüntették ki a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjával a Magyar Mozgókép Fesztiválon. Idén is tiszteletét tette a filmes eseményen, ahova ritkán látott fia is vele tartott. 

Udvaros Dorottya és fia

Az idén 70. születésnapját ünneplő színésznek egy gyermeke született, Gyöngyösi Máté mára 38 éves, sármos férfi lett. Bár édesanyja szerint benne is van bőven színészi tehetség, sosem akart színész lenni. Ennek ellenére láthattuk a filmvásznon, ugyanis kaszkadőrként játszik el veszélyes jeleneteket.  

udvaros-dorottya-fia
Fotó: Toxikoma/Gordon Eszter

Kicsi korától harcművészetet tanult, egyszer kalandvágyból elment statisztálni egy filmforgatásra, és olyan ügyes volt, hogy bekerült egy másik produkcióba is. Olyan filmekben szerepelt kaszkadőrként, mint a Dűne, a Terminátor: Sötét végzet, a 2018-as Robin Hood, A kém, aki dobott engem, a 2017 Kojot vagy a Toxikoma. 

A Toxikoma egyik jelenetében a főhőst alakító Molnár Áron a színházba sietve hatalmasat esik a motorjával; ebben a jelenetben Gyöngyösi Máté volt a kaszkadőre.

udvaros-dorottya-fia
Fotó: Magyar Mozgókép Fesztivál

Udvaros Dorottya és fia idén is megjelentek a Magyar Mozgókép Fesztiválon, a Veszprémben megrendezett Magyar Mozgókép Díjak átadóján együtt léptek a vörös szőnyegre. 

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Elolvasom

Cover-fotó:  Magyar Mozgókép Fesztivál

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük