"Ez a ruha nagyon elcsúfította!" Ördög Nóra estélyiben nem tetszett a nézőknek

Ördög Nóra ezeket a ruhákat viselte Az ének iskolájában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nézők soha sem tudják szó nélkül hagyni, milyen ruhákat visel a képernyőn Ördög Nóra. Az ének iskolája című, tehetséges gyerekeket felvonultató produkció háziasszonyaként természetesen mellőzte stylistja a merész ruhadarabokat, a kritikusoknak így nem volt mit kifogásolniuk - egészen a döntőig.

Ördög Nóra azt ígérte, az utolsó adásban estélyit visel, hiszen a döntő megkívánja, a kreáció azonban nagyon nem nyerte el a tévé előtt ülők tetszését. A műsor jellegéből adódóan nyilván nem számítottak merészen dekoltált vagy combvillantós darabra, de az állig begombolt estélyi nem aratott náluk nagy sikert, szerintük az nem illik Nóri stílusához, nem is állt jól neki. 

"Kinek sikerült így elcsúfítani a Nórát? Mintha valami zárdából menekült volna a nagymama hálóingjében. Nincs senki a TV2-nél, aki szólt volna az öltöztetőnek, hogy valami nincs rendben? Katasztrófa, szegény Nóra, nem tudom milyen kedvvel vezette így a műsort" - írta egy kommentelő.

"Ez a ruha nagyon elcsúfította ezt a gyönyörű nőt!" - olvasható egy másik hozzászólásban.

Ha az estélyi ruha nem is jött be a nézőknek, Ördög Nóra tűzpirosban, görög istennőként vagy a szűk bőrnadrágban nagyon csinos volt Az ének iskolája műsorvezetőjeként. Nézd meg a képeket! Neked melyik ruhában tetszett a legjobban?

Vajna Tímea köldökig kivágott ruhában

Vajna Tímea merész ruhát választott a Miss Universe Hungary döntőjére, még a melle is kivillant belőle.

Ezt is szeretjük