Ördög Nóra megbotránkoztató vallomással állt elő családjáról
Ördög Nóra blogbejegyzésében írt családja életéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra családi élete sokak szerint mintaszerű. A TV2 műsorvezetője a kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogbejegyzésében elárulta: a családi étkezések otthon nem úgy zajlanak, ahogy az a gyereknevelés nagykönyvében meg van írva.

Mivel minden napjuk másképp zajlik, más időpontokban indulnak el és érkeznek haza, a reggeliknek és vacsoráknak nincs fix időpontja, hétköznap sokszor nincs is minden családtag jelen. Vacsorakor azért többnyire négyen vannak, de sokszor túl későn látnak neki, így nem az asztalt ülik körbe.

"Ha nagyon megy a játék a nappali közepén, inkább ott 'tálalok' a kis dohányzóasztalon, ahonnan két legódarab összeillesztése közben is fel lehet kapni egy-egy falatot.

És még egy megbotránkoztató részlet: a családi étkezéseinknek - akár asztal körül ülünk, akár csak úgy a játékhalom közepén a szőnyegen -, mindig aktív részese Pityu, a vizslánk, aki egyfajta bio-morzsaporszívó üzemmódba kapcsolva módszeresen feltakarít minden lehulló falatot a gyerekek után. Nem is hinnétek, mekkora segítség, azonnal meg is érzem, ha valamiért a kutya nincs itthon…" - írta a kétgyerekes anyuka.

Ördög Nóra teljes blogbejegyzését ide kattintva olvashatod el »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük