Friss! Ördög Nóra ezzel indokolta a csatornaváltást - Blogjában írt róla
Ördög Nóra blogbejegyzésében indokolta a csatornaváltást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra végre bővebb magyarázatot adott arra, 13 év után miért intett búcsút az RTL Klubnak és szerződött le a TV2-höz.

A TV2 tegnap este közleményben tudatta, hogy a konkurens csatorna meghatározó arca már a TV2 csapatát erősíti, ősszel ő lesz az egyik új műsoruk háziasszonya.

Ördög Nóra szerda délután az Angyalműhely blogjában írt arról részletesen, miért hozta meg ezt a váratlan döntést. A bejegyzést itt olvashatod »

Azt írja, sok ember vált bizonyos idő után munkahelyet, így az ő döntésén sincs mit csodálkozni. Nagyon sokat köszönhet az RTL Klubnak, de egy ideje érzi, hogy új impulzusokra van szüksége, meg kell újulnia, hogy ne váljon unalmassá. Nem akarta megvárni, amíg ennek a nézők számára is észrevehető jelei is lesznek és alkudozni sem szeretett volna, azért nem szólt egykori főnökeinek, és hozta meg a mindenkit váratlanul ért döntését.

"Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként.

Miért nem kezdtem korábban tárgyalni a főnökeimmel? Mert a döntésem egyáltalán nem alku kérdése volt. Nem is szerettem volna erre használni ezt a helyzetet.

Mérlegeltem, döntöttem, és azonnal jeleztem is. Ezért lehetett váratlan. Pontosan tudom, mi áll a szerződésemben, és vállalom is minden fronton a következményeket a benne foglaltak szerint.

Életem legnehezebb napja volt a tegnapi. De nem is számítottam másra. 13 évet lezárni pokoli. És megúszhatatlan a fájdalom, legalábbis a részemről." - írja.

Reméli, hogy idővel a TV2-nél is nem csak új kollégái, de barátai is lesznek, előtte azonban egy még fontosabb változás köszönt be az életébe: kétszeres anya lesz.

"Az, hogy a jövőmről gondolkodom, az is csak róluk szól. És akkor is ők lesznek a legfontosabbak, amikor már dolgozni is fogok, értük, értünk. De addig még hosszú, nyugodt, békés hónapok vannak hátra, amit csak a családommal tölthetek." - olvasható a bejegyzésben.

Ördög Nóra a Szombat Esti Lázban

Nézd meg, milyen ruhát viselt idén tavasszal az RTL Klub táncos szórakoztató műsorában!

Fotó: TV2 Sajtószoba/Nánási Pál

Ezt is szeretjük