Így nyaralt Ördög Nóra családjával Horvátországban - Fotókat is mellékelt
Ilyen volt Ördög Nóráék nyaralása immár kisgyerekes szülőkként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra a kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogjában arról ír, milyen volt immár kisgyerekes szülőként nyaralni Horvátországban, Brač szigetén, pontosan ugyanott, ahol két évvel ezelőtt még férjével és Pityu kutyusukkal vakációztak. 

Már a készülődés is körülményesebben ment: míg 2012-ben egy-két elfelejtett ruhát vásárolgatással pótolt a nyaralás során, addig felelősségteljes anyukaként Micinek már a kelleténél több babaholmit pakolt - a játékokról, bébiételről és egyéb kellékekről már nem is beszélve. Nem csoda, férje, Nánási Pál szuszogva pakolta be a bőröndöket a nagyobbra cserélt családi autóba, és már az indulásra elfáradtak. 

Persze a horvátországi nyaralás azért jól sikerült, pláne, hogy a nagyszülők és a nagybácsik is velük tartottak, és bár a műsorvezető hosszas pihengetésről a hintaágyban még egyre növekvő babapocakjával is csak álmodhatott, ezt egy csöppet sem bánta.

"Utolsó nap Splitben sétálgattunk, és miközben felváltva cipeltük Micit, aki szokásához híven épp erősen sztrájkolt a babakocsi ellen, és percenként kellett elcibálni egy-egy bazár mellől, és nem lehetett vele nyugodtan leülni egy fagyikehelyre, mert váltóban szaladhattunk utána, hogy kiszedjük a szomszéd asztal alól, a bokorból, a pocsolyából, három sarokkal odébb az ékszerboltból, ismét nagy sóhajjal néztünk egymásra Palkóval, és szavak nélkül is tudtuk, hogy ugyanarra gondolunk: két évvel ezelőtt ugyanitt ültünk a legnagyobb békében, nyugalomban, és mégis semmi másra nem vágytunk, mint arra, hogy legyen egy ilyen kis bongyor hajú, szélvész gyerekünk, akinek a kedvéért folyton fel lehet majd pattanni a fagyi mellől. Na, most aztán megkaptunk! És milyen csodálatos, hogy megkaptuk!" - olvashatjuk zárásként.

Ördög Nóra teljes blogbejegyzése a képekkel itt nézhető meg »

Képeken az idei év kismama műsorvezetői

Bár még csak a 2014-es év felénél járunk, igazi bébibummról számolhatunk be a magyar tévések körében. Három híradós és hat műsorvezető is babázik idén, közülük kettőnek már világra is jött az első gyermeke. Nézd meg, kik ők!

Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Ezt is szeretjük