Így nyaralt Ördög Nóra családjával Horvátországban - Fotókat is mellékelt

Ilyen volt Ördög Nóráék nyaralása immár kisgyerekes szülőkként.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra a kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogjában arról ír, milyen volt immár kisgyerekes szülőként nyaralni Horvátországban, Brač szigetén, pontosan ugyanott, ahol két évvel ezelőtt még férjével és Pityu kutyusukkal vakációztak. 

Már a készülődés is körülményesebben ment: míg 2012-ben egy-két elfelejtett ruhát vásárolgatással pótolt a nyaralás során, addig felelősségteljes anyukaként Micinek már a kelleténél több babaholmit pakolt - a játékokról, bébiételről és egyéb kellékekről már nem is beszélve. Nem csoda, férje, Nánási Pál szuszogva pakolta be a bőröndöket a nagyobbra cserélt családi autóba, és már az indulásra elfáradtak. 

Persze a horvátországi nyaralás azért jól sikerült, pláne, hogy a nagyszülők és a nagybácsik is velük tartottak, és bár a műsorvezető hosszas pihengetésről a hintaágyban még egyre növekvő babapocakjával is csak álmodhatott, ezt egy csöppet sem bánta.

"Utolsó nap Splitben sétálgattunk, és miközben felváltva cipeltük Micit, aki szokásához híven épp erősen sztrájkolt a babakocsi ellen, és percenként kellett elcibálni egy-egy bazár mellől, és nem lehetett vele nyugodtan leülni egy fagyikehelyre, mert váltóban szaladhattunk utána, hogy kiszedjük a szomszéd asztal alól, a bokorból, a pocsolyából, három sarokkal odébb az ékszerboltból, ismét nagy sóhajjal néztünk egymásra Palkóval, és szavak nélkül is tudtuk, hogy ugyanarra gondolunk: két évvel ezelőtt ugyanitt ültünk a legnagyobb békében, nyugalomban, és mégis semmi másra nem vágytunk, mint arra, hogy legyen egy ilyen kis bongyor hajú, szélvész gyerekünk, akinek a kedvéért folyton fel lehet majd pattanni a fagyi mellől. Na, most aztán megkaptunk! És milyen csodálatos, hogy megkaptuk!" - olvashatjuk zárásként.

Ördög Nóra teljes blogbejegyzése a képekkel itt nézhető meg »

Képeken az idei év kismama műsorvezetői

Bár még csak a 2014-es év felénél járunk, igazi bébibummról számolhatunk be a magyar tévések körében. Három híradós és hat műsorvezető is babázik idén, közülük kettőnek már világra is jött az első gyermeke. Nézd meg, kik ők!

Újabb magyar híradós vár kisbabát! Már el is köszönt a nézőktől

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük