Ezt nem hiszed el! Újabb sztárműsorvezető igazolt át a TV2-höz
A TV2 este váratlanul bejelentette, hogy Ördög Nóra fogja vezetni az új tehetségkutató műsorukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz. Az utóbbi kereskedelmi csatorna késő esti közleménye szerint a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának háziasszonyaként. Mivel ősszel a TV2 nagy dobása a Rising Star lesz, valószínűleg ennek az új tehetségkutatónak lesz a műsorvezetője. Az RTL Klubnak igencsak ki kell majd tennie magáért az X-Faktorral: a fiatal Istenes Bencének lesz mit bizonyítania egyedüli műsorvezetőként, a Geszti Pétert váltó, itthon szinte ismeretlen új mentorról, Little G Weevilről nem is beszélve.

- Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot - közölte György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

- Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal! - kommentálta a csatornaváltást Ördög Nóra.

Nem ő az egyedüli, aki búcsút intett az RTL-nek. Nézd meg, kik azok az ismert műsorvezetők, akik rajta kívül a TV2-höz igazoltak át!

Főkép: TV2 sajtószoba, Nánási Pál.

Ördög Nóra a Szombat Esti Lázban

Nézd meg, milyen ruhákban vezette Ördög Nóra az RTL Klub táncos szórakoztató műsorát!

Ezt is szeretjük