Ezt nem hiszed el! Újabb sztárműsorvezető igazolt át a TV2-höz

A TV2 este váratlanul bejelentette, hogy Ördög Nóra fogja vezetni az új tehetségkutató műsorukat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz. Az utóbbi kereskedelmi csatorna késő esti közleménye szerint a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának háziasszonyaként. Mivel ősszel a TV2 nagy dobása a Rising Star lesz, valószínűleg ennek az új tehetségkutatónak lesz a műsorvezetője. Az RTL Klubnak igencsak ki kell majd tennie magáért az X-Faktorral: a fiatal Istenes Bencének lesz mit bizonyítania egyedüli műsorvezetőként, a Geszti Pétert váltó, itthon szinte ismeretlen új mentorról, Little G Weevilről nem is beszélve.

- Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot - közölte György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

- Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal! - kommentálta a csatornaváltást Ördög Nóra.

Nem ő az egyedüli, aki búcsút intett az RTL-nek. Nézd meg, kik azok az ismert műsorvezetők, akik rajta kívül a TV2-höz igazoltak át!

Főkép: TV2 sajtószoba, Nánási Pál.

Ördög Nóra a Szombat Esti Lázban

Nézd meg, milyen ruhákban vezette Ördög Nóra az RTL Klub táncos szórakoztató műsorát!

Ezt is szeretjük