Ördög Nórát rég láttuk ilyen szexi estélyiben - Dekoltázsa és combvillantása is vonzza a tekinteteket
Ördög Nóra lesz a Dancing with the Stars egyik zsűritagja. Dögös estélyiben mutatkozott be a nézőknek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra lesz a TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című, őszi show-műsorának egyik zsűritagja. 

A nemzetközi sikerű táncos show-műsornak, amelyben 12 híresség profi táncpartnerükkel áll színpadra hétről hétre, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz a műsorvezetője.

Ördög Nóra zsűritag

A zsűrit Molnár Andrea országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád ötszörös showtáncvilágbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező, Schiffer Miklós nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó, valamint Ördög Nóra alkotja. 

ordog-nora2
Fotó: TV2

A TV2 sztárja maga is felmutathat versenytáncos múltat, vezette az RTL Klub Szombat Esti Láz című táncos show-műsorát, de ítész még soha nem volt. 

ordog-nora1
Fotó: TV2

- Furcsa helyzet, mert rengeteg műsort vezettem, ahol zsűritagokkal álltam szemközt, figyeltem a munkájukat, de én most először kerülök ebbe a helyzetbe, és ülhetek be a zsűripult mögé. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem ez a szituáció. Azt gondolom, pont olyan zsűritag leszek, mint amilyen anyuka: igyekszem következetes lenni, meg szigorú, de valójában kenyérre lehet kenni, és nyilvánvalóan mindentől elolvadok majd - mondta bemutatkozóvideójában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ördög Nóra és a többi zsűritag, a műsorvezetők, illetve a versenyzők a vasárnap esti Sztárban Sztár végén mutatkoztak be. A gyönyörű tévést rég láttuk olyan szexi estélyiben, mint amiben színpadra lépett.  

A Hegedűs Éva által tervezett kék kreáció dekoltázshangsúlyos darab volt, emellett a sliccelésnek köszönhetően viselője a combját is megvillantotta. 

A Dancing with the Stars 12 sztárja és profi táncpartnerük

A TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című show-műsorában 12 sztár és profi táncpartnereik állnak színpadra hétről hétre. Táncparkettre lép többek között Détár Enikő, Marsi Anikó, Emilio vagy Noszály Sándor is. 

Ezt is szeretjük