Ördög Nóra kezdő műsorvezetőként: itt még teljesen másképp nézett ki
Ördög Nóra az RTL Klubnál kezdte építeni a karrierjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra az ország egyik legsikeresebb műsorvezetője, évek óta a TV2 egyik meghatározó arca. Olyan sikeres műsorokat tudhat a háta mögött a kereskedelmi csatornánál, mint az Ázsia Expressz, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! vagy éppen Az ének iskolája. 

Karrierjét az RTL Klubon kezdte még 2001-ben: először csak gyakornokként dolgozott a Reggeliben, a Mónika Shownál már szerkesztő volt, később viszont már komolyabb feladatokkal is megbízták, műsorvezetőként elsőként a fiatalokat megcélzó Top of the Popsban tűnt fel.

Ördög Nóra régen és most

Ezután nem volt megállás, 2003-ban a Kölyökklub háziasszonya lett, de a háttérben is dolgozott, a Moziklub és a Havazin című magazinműsorok szerkesztőjeként tevékenykedett. 2006 fordulópont volt a karrierjében, ugyanis Stohl Andrással vezethette együtt a Szombat Esti Lázat, egy év múlva szintén Stohl oldalán volt látható a Csillag Születikben.

Ekkoriban rengeteg ember a szívébe zárta a csinos műsorvezetőt, aki karrierje első éveiben még egészen másképpen festett. Főleg a hajviseletei voltak eltérőek a ma megszokottól, egy időben imádta a frufrut, de az extrém, rövid frizurát is kipróbálta. Nézd meg a fotókon, mennyire másképp festett Ördög Nóra régen!

Ezt is szeretjük