Felismered Ördög Nórát gimnazistaként? Így nézett ki a színjátszó körben
Ördög Nóráról az 1994-ben készült felvételt a férje, Nánási Pál osztotta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra megmászta a szamárlétrát, mire az ország egyik legismertebb női műsorvezetője lett: 2001-ben gyakornokként kezdett el dolgozni az RTL Klubnál a Reggeli című műsorban, majd a Mónika show segédszerkesztője lett. A 39 éves tévés állítása szerint a kibeszélőshow-ban tanulta a tévés szakmáról a legtöbbet. 

A segédszerkesztőséget a szerkesztői pozíció, majd a műsorvezetői követte: először 2002-ben a rövid életű Top of the Pops, majd 2003-ban a Kölyökklubb háziasszonyaként láthattuk. 2006-ban a Reggeli, majd a Szombat Esti Láz és a Csillag Születik című nagyszabású show-műsorok műsorvezetője lett. 

Ördög Nóra gimnazistaként

A szereplés ekkorra egyáltalán nem volt ismeretlen számára. Fellépett már a mórahalmi általános iskola Ki mit tud?-ján, és színjátszókörbe is járt, illetve évekig versenytáncolt.   

Férje, Nánási Pál egy különleges felvételt osztott meg az Instagram-oldalán, ami 1994-ben készült. Az akkor 13 éves Ördög Nóra abban arról beszél, hogy ugyan Mórahalmon él, de Szegedre jár iskolába a Radnóti Miklós Gimnáziumba, ahol működik színjátszó szakkör, de a mórahalmi iskola szakkörének sokkal jobb a hangulata, ezért annak a tagja. 

Az interjút egy másik iskolás diáknak Az özvegy Karnyóné kapcsán adta, amiben ő alakította Borist, a szobalányt.

- Nagyon tetszik a szerep, főleg az a dal, ami benne szerepel, és azt hiszem, ez testre szabott - mondta a gimis Ördög Nóra. 

Az Instagramon nagy sikert arat a régi felvétel, egy óra alatt már több mint húszezer lájkot kapott. 

Ördög Nóra és műsorvezetőnők smink nélkül

Ördög Nórát a műsorokban mindig tökéletes külsővel láthatjuk, úgy csak ritkán mutatkozik, ahogy kislányával, Micivel egy reggeli szelfit lőtt magukról: a kommentelők is kiszúrták, hogy nincs rajta egy gramm festék sem, nem visel műszempillát, nem filterezte a képet, és ősz hajszálait sem tüntette el. Képes összeállításunkban nem csak Ördög Nórát láthatod: Kiss Ramóna vagy Szabó Zsófi is megmutatta magát festetlen arccal. 

Ezt is szeretjük