Felismered Ördög Nórát gimnazistaként? Így nézett ki a színjátszó körben

Ördög Nóráról az 1994-ben készült felvételt a férje, Nánási Pál osztotta meg.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra megmászta a szamárlétrát, mire az ország egyik legismertebb női műsorvezetője lett: 2001-ben gyakornokként kezdett el dolgozni az RTL Klubnál a Reggeli című műsorban, majd a Mónika show segédszerkesztője lett. A 39 éves tévés állítása szerint a kibeszélőshow-ban tanulta a tévés szakmáról a legtöbbet. 

A segédszerkesztőséget a szerkesztői pozíció, majd a műsorvezetői követte: először 2002-ben a rövid életű Top of the Pops, majd 2003-ban a Kölyökklubb háziasszonyaként láthattuk. 2006-ban a Reggeli, majd a Szombat Esti Láz és a Csillag Születik című nagyszabású show-műsorok műsorvezetője lett. 

Ördög Nóra gimnazistaként

A szereplés ekkorra egyáltalán nem volt ismeretlen számára. Fellépett már a mórahalmi általános iskola Ki mit tud?-ján, és színjátszókörbe is járt, illetve évekig versenytáncolt.   

Férje, Nánási Pál egy különleges felvételt osztott meg az Instagram-oldalán, ami 1994-ben készült. Az akkor 13 éves Ördög Nóra abban arról beszél, hogy ugyan Mórahalmon él, de Szegedre jár iskolába a Radnóti Miklós Gimnáziumba, ahol működik színjátszó szakkör, de a mórahalmi iskola szakkörének sokkal jobb a hangulata, ezért annak a tagja. 

Az interjút egy másik iskolás diáknak Az özvegy Karnyóné kapcsán adta, amiben ő alakította Borist, a szobalányt.

- Nagyon tetszik a szerep, főleg az a dal, ami benne szerepel, és azt hiszem, ez testre szabott - mondta a gimis Ördög Nóra. 

Az Instagramon nagy sikert arat a régi felvétel, egy óra alatt már több mint húszezer lájkot kapott. 

Ördög Nóra és műsorvezetőnők smink nélkül

Ördög Nórát a műsorokban mindig tökéletes külsővel láthatjuk, úgy csak ritkán mutatkozik, ahogy kislányával, Micivel egy reggeli szelfit lőtt magukról: a kommentelők is kiszúrták, hogy nincs rajta egy gramm festék sem, nem visel műszempillát, nem filterezte a képet, és ősz hajszálait sem tüntette el. Képes összeállításunkban nem csak Ördög Nórát láthatod: Kiss Ramóna vagy Szabó Zsófi is megmutatta magát festetlen arccal. 

Felismered Ördög Nórát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük