Ördög Nóra szexi, fürdőruhás fotója felrobbantotta az Instát: leopárdmintás darabban pózol

Ördög Nóra egy piros, leopárdmintás fürdőruhában mutatta meg magát az Instán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra fürdőruhás fotóval örvendeztette meg a követőit, a szexin dekoltált darabban pedig nagy sikert aratott az Instagramon, egy óra alatt máris rengetegen lájkolták. 

Egy piros, leopárdmintás kerációba bújt, amivel megmutatta, egy egyrészes is lehet olyan dögös - vagy akár dögösebb -, mint egy kétrészes. 

Ördög Nóra fürdőruhás fotó

A kommentelők fele a fürdőruhára, másik felük a bikinire szavazott, de volt olyan is, aki azt írta a hozzászólásban, hogy eddig kétrészespárti volt, de a műsorvezető fotóját elnézve ezt a fürdőruhát ő is szívesen felhúzná. 

A kép még valószínűleg itthon készült, hiszen Ördög Nóra május 8-án Jordániából jelentkezett be, elindult ugyanis az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása. A TV2 népszerű utazós kaland-realityje Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forog. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Ördög Nóra fürdőruhában: Insta vs valóság

Ördög Nóra és családja márciusban az Egyesült Arab Emírségek felé vette az irányt. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában is posztolt magáról képet, amit a férje készített róla. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot is vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük