Ördög Nóra zöld fürdőruhája tarol az Instán: mindenkinél ez a tuti befutó

Ördög Nóra bikiniben és egyrészes fürdőruhákban is pózolt, követői dönthettek, melyik összeállítás tetszik nekik a legjobban.

Ördög Nóra fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra három különböző fürdőruhát mutatott meg követőinek Instagram-oldalán, velük szavaztatta meg, melyik a legjobb.

Ördög Nóra fürdőruhában

Ördög Nóra 42 évesen, két gyermek után karcsúbb, mint valaha, így nem véletlen, hogy büszkén mutatja meg alakját fürdőruhában is az interneten. Legutóbbi posztjában három összeállítást mutatott meg, az elsőn egy egyrészes, színes darabban pózol, a második fotón mintás bikinit visel, az utolsón pedig egy igazán sikkes, méregzöld fürdőruhában állt modellt.

"Nálatok melyik a befutó? Írjátok meg kommentben!" - írt a fotókhoz.

Követői szinte kivétel nélkül az utolsó, zöld darabra voksoltak, ami valóban fantasztikusan mutat a műsorvezetőn. A szettet dzsungelmintás inggel dobta fel, amit hanyagul letolt a válláról, így hagyva érvényesülni a fotózás főszereplőjét, a fürdőruhát. 

Követői között akadtak olyanok is, akik kevésbé a fürdőruhákra, sokkal inkább Ördög Nóra megjelenésére, szexiségére fókuszáltak, érkeztek is dicsérő kommentek szép számmal. "Te mindig nagyon csinos vagy!" - áll egy kommentben. "Fullos vagy" - írja egy másik. 

Ördög Nóra smink nélkül: soha ennyien nem írták neki, hogy csúnya

Ördög Nóra elárulta, soha annyian nem írták neki, hogy csúnya smink nélkül, mint az elmúlt másfél hétben.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük