Ördög Nóra új frizurája elvonta a figyelmet gyönyörű estélyi ruhájáról is
Ördög Nóra meseszép estélyi ruhát viselt a Dancing with the Starsban, de a frizurája volt az, amivel a középpontba került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra meglepő külsővel ült be a Dancing with the Stars zsűritagjai közé az elmúlt szombaton. 

A versenytáncosi múlttal rendelkező zsűritag káprázatosan nézett ki gyönyörű ruhájában, mégis a frizurája volt az, ami a legtöbb tekintetet vonzotta. 

Ördög Nóra frizurája

A 39 éves sztár Joó Beatrix divattervező márkája, a Sentiments egy pezsgőszínű alkalmi ruháját viselte, amelynek mesésen nézett ki a gyöngyökkel díszített szoknyarésze, míg a fodros, nyakba kötős, egyszínű felsőrészt egy ezüst nyaklánc tette csillogóvá. 

ordog-nora
Fotó: TV2

A legnagyobb meglepetést ugyanakkor a frizurája okozta. A fejére tűzött kontyot úgy formázta a fodrásza, hogy a hajvég frufrunak nézett ki. 

ordog-nora2
Fotó: TV2

Ördög Nórát utoljára kislánya, a 2013 májusában világra jött Mici születése előtt láthattuk frufruval. Ezt követően elkezdte megnöveszteni a haját, és évek óta hosszú tincseket visel. 

A nézőknek bejött a vagány konty, voltak, akik szerint úgy nézett ki vele a táncos show-műsor második adásában, mint Jennifer Lopez. 

"Tiszta Jennifer Lopez!!!"

"Dögös a hajad Nóri! Annyira J.Lo!"

"Szuper a frizu! Az a klassz, hogy a hajad végéből van, és nem vágtak bele!"

"Úristen, Nóri, de jól áll Neked a frufru!"

Ördög Nóra kék estélyi ruhái

Ördög Nóra egy különleges, babakék estélyiben debütált október 10-én a TV2 Dancing with the Stars - Mindenki táncol című, őszi show-műsorának zsűritagjaként. Képes összeállításunkban nem csak a mesés, halványkék kreációt nézheted meg, további négy kék estélyit mutatunk, amelyekben szerintünk lenyűgözően nézett ki.

Ezt is szeretjük