Felismered a 47 éves Onyutha Juditot? A TV2 egykori időjósa ma tanárként dolgozik

Onyutha Judit ma némettanárként dolgozik egy szigetszentmiklósi általános iskolában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Juditot a TV2 időjárás-jelentőjeként ismerte és szerette meg az ország a ’90-es évek végén. 1998-tól a Malévnál dolgozott légiutas-kísérőként, és akkor figyeltek fel az egzotikus szépségre, amikor a Tények az év decemberében egy riportot készített a stewardessképzésről. Az ugandai származású időjós tíz évig, 2009-ig volt a csatorna munkatársa. 

Kis kitérővel ezt követően civil életet kezdett élni: 2014 szeptemberében a köztévé Család-barát című műsorának műsorvezetője lett addig, amíg Dióssy Klári gyesen volt. 2015 őszétől ismét időjósként láthatták a nézők az ATV csatornán, ahonnan 2017 tavaszán távozott. 

Onyutha Judit tanárként dolgozik

Onyutha Judit  visszatért eredeti szakmájához, jelenleg némettanárként dolgozik egy szigetszentmiklósi általános iskolában. 12 évvel a TV2-től való távozása után vidéki otthonában fogadta a Tények Plusz stábját. Azt mondta, hisz abban, hogy minden úgy történt, ahogy történnie kellett. 

onyutha-judit-2001
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nem szoktam nagyon racionális döntéseket hozni, hogy márpedig holnaptól tanár leszek, hanem amit ad az élet. Akkor kaptam egy ilyen lehetőséget, és most ezzel próbálok élni, meg szeretem is - mesélte a 47 éves sztár.  

A Debreceni Egyetemen végzett némettanár szakon. Németországban nőtt fel, folyékonyan beszéli a nyelvet, így a televíziós múltja lezárása után nem sokáig kellett gondolkoznia, mihez kezd. 

- A német azért jött, mert az időjárás mellett ez volt a teljesen biztonságot adó, amihez tudom, hogy értek. Tanárra reményeim szerint mindig szükség van, úgy gondolom, ez egy biztonságos terep.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár már évek óta nincs képernyőn, a mai napig felismerik az utcán, ami boldogsággal tölti el. Ha kapna egy felkérést, szívesen tévézne újra.    

- Jóleső érzés, hogy még emlékeznek rám, és amikor megszólítanak, és azt mondják, hogy hiányzom a képernyőről, az meg pláne. 

onyutha-judit-2021
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nagyon szeretem a képernyőzést, azt sem zárom ki az életemből. Ha jön egy felkérés, biztosan elvállalom. Azon is elgondolkoztam, milyen lenne, ha megint légiutas-kísérőként dolgoznék. Az sem lenne rossz, de tudjuk, hogy ez az iparág is megtorpant kissé. 

Gaál Noémi 50 évesen

A TV2 1997-es indulásától egészen 2016-ig erősítette a csatorna csapatát, majd egy évvel később az ATV-hez igazolt. A televíziós munkáján kívül az ötvenesztendős sztár sikeres üzletasszonnyá is vált az évek során, két vállalkozás fut a kezei alatt.

Ezt is szeretjük