Ónodi Eszter 18 éve rajong férjéért – Kollégájának köszönheti a szerelmüket
Ónodi Eszter nem akárkinek a házibulijában jött össze a férjével.

ónodi eszter cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ónodi Eszter férjével, Keszég László színházi rendezővel már 18 éve van együtt. A bájos színésznő nem gyakran mesél róla és kapcsolatukról, sőt, annyira őrzi a magánéletét, hogy még a közösségi oldalára sem tölt fel közös fotót magukról. Ugyanez elmondható Keszég Lászlóról is, aki szintén nem mond sokat a magánéletéről. A 45 éves színésznő most kivételt tett és többet is elárult a magánéletéről a Best magazinnak.

Az ő házibulijában melegedtek össze

Meglepő, de Ónodi Eszter és rendező férje között nem első látásra alakult ki a szerelem, csak sokkal később találtak egymásra.

- Már a főiskolán voltak közös projektjeink, de akkor még nem lángolt fel köztünk a szerelem, pedig a vizsgarendezésében a női főszereplő voltam. Évek múlva, második látásra szerettünk egymásba - mesélte.

Ő Keszég László, Ónodi Eszter férje.
Ő Keszég László, Ónodi Eszter férje.
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Ónodi Eszter és férje egy házibuliban találtak egymásra végül, ráadásul nem is akárkinek a bulija volt az: a színésznő Stohl Andrásnak köszönheti, hogy rátalált a szerelem.

- Szoktunk is viccelődni, hogy a kapcsolatunknak Buci a keresztapja - mondta a színésznő, aki azt is megosztotta, hogy mi a hosszú házasságának a titka.

- Tolerancia, tisztelet, bizalom. Sokszor vagyunk külön, nem megyünk egymás agyára. A gyerek a legerősebb kapocs köztünk, de nem vagyok én guru - tette hozzá.

A párnak egy fia született, Zsigmond, aki már 12 éves. A színésznő róla sem szokott közösségi oldalára képeket feltenni, elmondása szerint nem szeretné őt mutogatni. Sokan ajánlották neki, hogy vigye el gyermekét meghallgatásra, de Ónodi szerint erről szó sem lehet.

- A színház, a film nagyon erős közeg. Magába szippantja a gyerekeket a siker, ezért fennáll annak a veszélye, hogy fiatal felnőtt korukra kiégett emberek lesznek, elvesztik a hamvasságukat. Veszélyes, hogy profi felnőttként dolgozzon egy gyerek - tette hozzá.

Ilyen dögös volt Ónodi Eszter a premieren

Nézd meg a képes összeállításunkban, hogyan festett Ónodi Eszter a Valami Amerika 3 premierjén. Nemcsak róla, hanem a film további főszereplőiről is láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük