Oláh Ibolyától megvált a zenekara! Így kommentálta az énekesnő a hírt
Oláh Ibolya és a Karmapirin külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint azt korábban hírül adtuk, egy év után elváltak a Karmapirin együttes és Oláh Ibolya útjai. A zenekar a saját Facebook-oldalán nyílt levélben közölte mindezt a nagyközönséggel, egyszersmind beharangozták azt is, hogy az egykori megasztáros helyét egy másik megasztáros, nevezetesen Szakos Andi veszi át.

Természetesen a történethez Oláh Ibolya is hozzátette a magáét - ahogy a zenekar, úgy ő is a saját Facebook-oldalán kommentálta a hírt a rajongói felé.

"Mint azt hallhattátok, elváltak útjaink a Karmapirinnel. Az egy év alatt sok minden történt. Voltak szép pillanatok, nehézségek, kudarcok és sikerek, ahogy az egy csapatmunkánál, főleg az összekovácsolódás szakaszában lenni szokott. Viszont rájöttünk, hogy nincs közös jövőnk. Sem szakmailag, sem emberileg nem egyeztek az értékeink, elképzeléseink. Ezúton kívánunk sok sikert az új énekesnőnek és a zenekarnak."

Mindemellett arról is biztosította követőit, hogy nem tűnik el, sőt, már el is kezdett dolgozni az új dalain, amiket még az idén be szeretne mutatni.

Fotó: Facebook/Oláh Ibolya

Tóth Gabi is megasztárosként kezdte

Nézd meg, tíz év alatt mennyit változott az énekesnő!

Ezt is szeretjük