Oláh Ibolyát lecserélték egy 7 évvel fiatalabb énekesnőre - Ez volt az oka
Oláh Ibolya helyét egy megasztáros énekesnő vette át.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nála hét évvel fiatalabb énekesnőre cserélték Oláh Ibolyát. A Megasztár első szériájának felfedezettjét a Karmapirin nevű zenekarban egy másik tehetségkutatós, a TV2 tehetségkutatójának hatodik szériájában megismert Szakos Andrea váltja.

Az együttes Facebook-oldalán közzétett nyílt levélben azt írják, egy évvel ezelőtt nagy öröm érte őket, amikor a 36 éves Oláh Ibolya csatlakozott hozzájuk, de már akkor úgy egyeztek meg, egyelőre egy évre tervezik a közös munkát, amit a távolság és az énekesnő elfoglaltságai megnehezítettek, így végül a különválás mellett döntöttek. A Karmapirin nem szomorkodott sokáig, néhány hete már megkezdték a próbákat az új énekesnőjükkel, aki nem más, mint a szintén megasztáros Szakos Andi. 

"Jó reggelt!!! Izgatott vagyok nagyon, attól ami körülöttem zajlik! Hirtelen belecsöppentem egy új zenekar életébe, mintha haza érkeztem volna! Ilyen ez a Karma(pirin) xD Szép napot mindenkinek!!!" - írta szerdai posztjában a 27 éves tehetségkutatós.

Már négy gyerekük született

2005 őszétől 2006 tavaszáig tartott a Megasztár harmadik szériája, melyben két pár szerelmének születését is végigkövethettük. Varga Feri és Balássy Betty, valamint Szabó Eszter és Kontor Tamás jött össze a műsor alatt, sőt, azóta is egy párt alkotnak, mindegyik párnak született már két-két gyermeke. Nézd meg, mennyit változtak a Megasztár 3 óta!

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu, Facebook/Szakos Andrea

Ezt is szeretjük