Oláh Ibolya ezeket a felvételeket akarta magáról titkolni! Hiába, előkerültek
Bárki láthatja az énekesnő által eddig rejtegetett videót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Oláh Ibolya az Összezárva Friderikusszal című műsorban vendégeskedett, a provokatív műsorvezető szeretett volna megmutatni róla egy múltbéli felvételt, de az énekesnő nem kívánta magát visszanézni, mivel állítása szerint, sosem szokta.

Friderikusz azonban levetítette a videót, miután énekesnő elhagyta a stúdiót.


Friderikuszt nem érdekelte Oláh Ibolya kérése

Az énekesnő titkolni akarta a szóban forgó videót, nem annyira rajongói, mint önmaga előtt. Állítása szerint sosem nézi vissza magát, és Friderikusz kedvéért sem kívánt kivételt tenni, főleg nem ország-világ előtt.

Ám ennek ellenére a műsorvezető, Ibolya távozását követően elindította azt, természetesen a tévénézők szeme láttára. Az 1999-es felvételen az akkor még csak szárnyait bontogató, érces hangú énekesnő egy lírai dalt énekel a Kifutó című tehetségkutatóban.

A felvétel legmegdöbbentőbb pontja Ibolya külseje: frufru nélküli, hosszú, kiengedett hajjal és estélyi ruhában láthatjuk rajta.

- Milyen szép! - kommentálta a látottakat Fridi.
Ezután hozzátette: az énekesnő egykori külseje egyáltalán nem emlékeztet a mostani Ibolyára.

Oláh Ibolya 2004-ben vonult be a köztudatba, amikor Tóth Vera mögött második helyezést ért el a Megasztár első szériájában. A nagyközönség ekkor már a jól ismert frufrus, lázadó rocker csajt láthatta, és ez a külső azóta változatlan is maradt, legfeljebb tetoválásainak száma növekedett.

Amire azonban már kevesebben emlékeznek, hogy Ibolya nem itt mérettette először meg magát, ahogy több más későbbi Megasztáros sem. Az 1998-ban indult Kifutó lényegében a későbbi, nagyszabású tehetségkutatók előfutára volt, amelyben Ibolya mellett Gáspár Laci és Bella Levente is feltűnt, sőt, a későbbi megasztáros zsűritag, Pély Barna is - ő lett egyébként a széria győztese.
Fotó: TV2 Sajtószoba, TV2 Kifutó
Ezt is szeretjük