Oláh Ibolya ezeket a felvételeket akarta magáról titkolni! Hiába, előkerültek
Bárki láthatja az énekesnő által eddig rejtegetett videót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Oláh Ibolya az Összezárva Friderikusszal című műsorban vendégeskedett, a provokatív műsorvezető szeretett volna megmutatni róla egy múltbéli felvételt, de az énekesnő nem kívánta magát visszanézni, mivel állítása szerint, sosem szokta.

Friderikusz azonban levetítette a videót, miután énekesnő elhagyta a stúdiót.


Friderikuszt nem érdekelte Oláh Ibolya kérése

Az énekesnő titkolni akarta a szóban forgó videót, nem annyira rajongói, mint önmaga előtt. Állítása szerint sosem nézi vissza magát, és Friderikusz kedvéért sem kívánt kivételt tenni, főleg nem ország-világ előtt.

Ám ennek ellenére a műsorvezető, Ibolya távozását követően elindította azt, természetesen a tévénézők szeme láttára. Az 1999-es felvételen az akkor még csak szárnyait bontogató, érces hangú énekesnő egy lírai dalt énekel a Kifutó című tehetségkutatóban.

A felvétel legmegdöbbentőbb pontja Ibolya külseje: frufru nélküli, hosszú, kiengedett hajjal és estélyi ruhában láthatjuk rajta.

- Milyen szép! - kommentálta a látottakat Fridi.
Ezután hozzátette: az énekesnő egykori külseje egyáltalán nem emlékeztet a mostani Ibolyára.

Oláh Ibolya 2004-ben vonult be a köztudatba, amikor Tóth Vera mögött második helyezést ért el a Megasztár első szériájában. A nagyközönség ekkor már a jól ismert frufrus, lázadó rocker csajt láthatta, és ez a külső azóta változatlan is maradt, legfeljebb tetoválásainak száma növekedett.

Amire azonban már kevesebben emlékeznek, hogy Ibolya nem itt mérettette először meg magát, ahogy több más későbbi Megasztáros sem. Az 1998-ban indult Kifutó lényegében a későbbi, nagyszabású tehetségkutatók előfutára volt, amelyben Ibolya mellett Gáspár Laci és Bella Levente is feltűnt, sőt, a későbbi megasztáros zsűritag, Pély Barna is - ő lett egyébként a széria győztese.
Fotó: TV2 Sajtószoba, TV2 Kifutó
Ezt is szeretjük