Oláh Ibolya nem érezte jól magát a Megasztárban: ezért szerette volna, ha mielőbb véget ér
Oláh Ibolya a Palikék Világa by Manna című műsorban beszélt arról, miért nem szerette a Megasztár című tehetségkutatót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolya 1978-ban született Nyíregyházán, szülei lemondtak róla, így állami gondozásban nevelkedett. Már nagyon fiatalon érdekelte a zene és az ének, egyedül tanult gitározni. 

2003-ban, 25 évesen jelentkezett a TV2 Megasztár című műsorába, amelyben óriási népszerűségre tett szert, a közönség egyszerűen imádta. Végül második helyezést ért el. 

Oláh Ibolya vallomása a Megasztárról

A 44 éves sztár az utóbbi időben egy kicsit eltűnt a nyilvánosság elől, majd a 2022-es A Dalban ismét megmutatta, mit tud: március 12-én ő lett a győztes a legjobb négy közül, a Nem adom el lett az év magyar slágere. Ezzel elnyerte “Az Év Dala 2022” címmel járó lemezfelvételt, egy videóklip készítésének lehetőségét, valamint tízmillió forintot, amiből tovább építheti zenei karrierjét. 

 Bár a karrierje most hirtelen megint nagyon felpörgött, az énekesnő alapvetően nyugodt, visszahúzódó életet él. Négy évvel ezelőtt Győrbe költözött, egy szép kertes házban tölti mindennapjait. Erről a Palikék Világa by Manna című műsorban mesélt, ahol kitért arra is, nem igazán szerette a “megasztáros” időszakot, és azt is elárulta, miért. 

- Nagyon-nagyon fiatal voltam. Nem tudtam, kik vesznek körül, nem ismertem őket. Viszont úgy beszéltek velem, mintha évek óta nagy cimborák lennénk. Érdekes világ volt. Nagyon szerettem volna ebből a történetből kimaradni. Viszont abban a helyzetben voltam, abban a pozícióban, hogy ezt nem tehettem meg. Tehát voltak olyan dolgok, amiket így rám aggasztottak, ami nem én voltam és vagyok. Ez vagyok én - mesélte a tehetségkutató hátteréről Oláh Ibolya. 

Oláh Ibolya nem szerette a Megasztárt, olyan dolgokat aggattak rá, ami nem ő volt.
Oláh Ibolya nem szerette a Megasztárt, olyan dolgokat aggattak rá, ami nem ő volt.
Fotó: Palikék Világa by Manna/YouTube

Az énekesnő úgy gondolja, ő akkor alkot jó dolgokat, amikor nem is tudja igazán, hogy mit csinál. Szerinte a lényének három “személyisége” van, Bolyka, Nyanya és Ibolya. Arra kell figyelnie, hogy amikor énekel, a megfelelő része tudjon érvényesülni. 

A Megasztár zsűritagjai egykor és most

Pierrot az első három évadban kapott helyet az ítészek között, valamint a show zenei producere is volt egyben. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest 52 évesen, valamint a Megasztár többi zsűritagjáról is láthatsz akkor és most fotókat.

Ezt is szeretjük