Oláh Gergőt és feleségét fel sem ismerni: 16 év alatt ilyen sokat változtak

Oláh Gergő egy régi fotóval ünnepelte a szerelmet. Mutatjuk, mennyire másképp néztek ki a feleségével.

oláh-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2012 szeptemberét írtuk, amikor Oláh Gergőt megismerte az ország. 11 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az X-Faktorban, de a szerelem jóval korábban toppant be az életébe: már 2006-ban jegyben járt feleségével, öt gyermeke édesanyjával.

Ezt az időszakot elevenítette fel azzal a 16 esztendővel ezelőtt készült képpel, amelyet Valentin-nap alkalmából tett ki az Instagramra.

Oláh Gergő és felesége fiatalon

A felvétel egy hotel liftjében készült róla és Nikiről. Éppen Romániában jártak azzal a néptánccsoporttal, amelynek mindketten a tagjai voltak. Így néztek ki anno az esti fellépésük után:

Mindketten rengeteget változtak azóta. Niki például hajszínt váltott, az énekes pedig jóval férfiasabb manapság. Különösen akkor látszik, mekkora átalakuláson estek át, ha egy napjainkban készült képpel hasonlítjuk össze a régit. Oláh Gergő új, Jóban Rosszban című dalához készült videóklipjében például így szerepeltek együtt.

oláh
Fotó: YouTube/Oláh Gergő Official

Az Instán egy vallomást is mellékelt a fenti kép mellé. Leírta, náluk nem romantikus porgrammal telt a Valentin-nap, olyan volt, mint bármelyik másik estéjük gyermekeikkel, mégis különlegesnek élték meg.

"Pont ezen a napon éreztem, hogy újabb szintet lépett a kapcsolatunk… mert mindig ott vagyunk egymásnak, és nem adjuk fel soha, bármilyen nehéz is…!!!" - majd úgy zárta sorait, nincs ember, akit jobban szeretne Nikinél.

Oláh Gergő öt gyereke egy fotón

Oláh Gergő 2021 szeptemberében ötgyermekes édesapává vált, felesége ekkor adott életet a család legkisebb tagjának. Hollit nagyon óvják a nyilvánosságtól, épp ezért számít kuriózumnak, hogy olyan fotót készítettek, amelyen ő is látható négy testvérével és szüleivel.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük