Oláh Gergő felesége gyönyörű nő - Az énekes rajong az igéző szemű Nikiért
Oláh Gergő rajong négy gyermeke édesanyjáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő és felesége, Niki 2018 őszén ünnepelték a tizedik házassági évfordulójukat, ennek alkalmából pedig tartottak egy hatalmas lakodalmat, melyre közeli barátaikat és szeretteiket is meghívták. Természetesen a nagy eseményen ott volt négy gyermekük is: Karla, Nolen, Denisz és Anna. A harmincéves énekes szép családot tudhat magáénak szerelmével.

Oláh Gergő és a gyönyörű Niki már nagyon fiatalon egymásba habarodtak. Az énekes a Családvarázsban mesélte el, hogy a tánc hozta össze őt és gyönyörű, kék szemű kedvesét.

- Nekem volt egy tánciskolám, ahova ő jelentkezett táncolni, hát én ott azonnal kiszúrtam magamnak, és minden páros táncba őt állítottam magam mellé - emlékezett vissza.

Niki elmondta, hogy, miután járni kezdtek, körülbelül a harmadik-negyedik hónapban eszmélt rá, hogy Oláh Gergő az igazi számára. Ez az érzés kölcsönös volt. Oláh Gergő a mai napig az összes szerelmes dalát Nikinek címezve írja meg, és, ha a színpadon áll, és egy romantikus dalt énekel, mindig a feleségére gondol.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép nő Oláh Gergő felesége.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük