Sírva búcsúzott az RTL Klub nézőitől este a gyönyörű sztár - Ezért kellett mennie a párjával együtt
A harmadik nap máris távoznia kellett egy párnak a Nyerő Páros villájából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros új évadának nyolc párosa még épphogy csak beköltözött a villába, és elkezdtek ismerkedni egymással, a harmadik nap végén egy párosnak máris búcsúznia kellett. A veszélyzónába két páros került: azoknak kellett aggódniuk, akiknek az első két nap nem sikerült teljesíteniük a feladatokat, így a feltett pénzösszegek miatt a legkevesebb pénzzel rendelkeztek, illetve azoknak, akik hiába álltak anyagilag jól, a szerdai közös feladatot a legrosszabbul teljesítették. 

A harmadik napon a pároknak egyfajta szabadulószobából kellett kijutniuk. A női és férfi versenyzőnek eleinte egymással kommunikálva, de külön szobából kellett kijutnia, majd miután közös helyiségbe jutottak, együttes erővel, a fogaskerekek helyes összerakásával kellett kinyitniuk az utolsó ajtót, hogy elérjenek a műsorvezetőhöz. A feladatot legrövidebb idő alatt Kocsis Dénes és Petra teljesítette, de 15 percen belül kijutott Sebestyén Balázshoz Sárközi Ákos és Évi, illetve Istenes Bence és Csobot Adél is. 

nyero-paros-3-resz

A feladatot a megadott határidőn belül nem sikerült teljesítenie Fésűs Nellynek és Vajtó Lajosnak, Flour Tominak és Mesinek, Sáfrány Emesének és Ádámnak, Fehér Balázsnak és Eszternek, valamint Krisznek és Eninek sem. Az utóbbi, modell pár volt az, akiknek a legkevesebb feladatot sikerült megoldaniuk, így a páros feladat legrosszabbul teljesítő szerelmeseiként ők lettek az egyik veszélyzónások - előző nap hiába teljesítettek a legjobban hatból hat jó válasszal. 

krisz-eni

A másik páros, akiket a kiesés fenyegetett, Fésűs Nelly és férje lett, ugyanis amellett, hogy a páros feladatot nem tudták teljesíteni, nekik volt a legkevesebb pénzük. Amikor Vajtó Lajos megtudta, kikkel kerültek a veszélyzónába, úgy határozott, hogy feladja a játékot, mert úgy gondolta, a fiatal versenyzőknek nagyobb szükségük van a játékkal járó visszajelzésekre, míg ők színésznő feleségével kilenc év után tisztában vannak azzal, hogy erős párost alkotnak. Mivel azonban Fésűs Nelly nagyon szeretett volna tovább játszani, és szerette volna, ha a másik hat páros dönti el, melyikük maradjon játékban, Vajtó Lajos végül megváltoztatta döntését. 

A hat páros közül egyedül Fluor Tomi és Mesi tette le a voksát Kéri Krisztiánra és Lóránth Enire, a másik öt szerelmespár arra szavazott, hogy Fésűs Nelly és férje maradjanak a villában, így a modell pár esett ki a műsorból. 

krisz-eni-bucsu
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Eni a sírástól megszólalni is nagyon tudott. A gyönyörű modell azt mondta, kevés volt az idő arra, hogy összebarátkozzanak másokkal, párja is azt mondta, hogy más párokkal ellentétben ők nem ismertek senkit a villából, új volt a helyzet is számukra, hisz még nem szerepeltek műsorban. 

- Nekem kifejezetten fájt az, hogy nem szavaztak ránk. Nekünk ez nagyobb lehetőség volt, mint mondjuk Nellyéknek, és ezt nem így fogták fel. Aki ezt megértette, az Emese volt és Tomi. A mi kapcsolatunkon nem erősített a műsor, hanem pont bebizonyította azt, hogy mennyire jól ismerjük egymást - mondta kisírt szemmel a gyönyörű modell. 

- Nagyon tartalmas három napon vagyunk túl, új dolgokat tudtunk meg magunkról. Én jobban ismerem Enit, mint bárki gondolta volna, jó párosként működünk, erről egy nagyon jó visszaigazolást kaptunk a játék során - mondta búcsúzáskor Krisz.  

Sebestyén Balázs felesége

Sebestyén Balázs óvja magánéletét, feleségével és gyerekeivel nem szerepel tévéműsorokban, újságok és magazinok címlapjain, de még a közösségi oldalaira is csak nagyon ritkán posztol fotókat - akkor is többnyire olyanokat, ahol nem látszik a fia és a felesége arca. A műsorvezető azonban néha kivételt tesz, és feleségével, Vikivel közös képet tesz ki.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük