Meglepődsz, ki lett Sebestyén Balázs segédje a Nyerő Páros új évadában
Nyolc sztárpárral indul a Nyerő Páros 3. évada, amit újra Sebestyén Balázs vezet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új évaddal jelentkezik a Nyerő Páros, ez is kiderült az RTL Klub ma délelőtti sajtótájékoztatóján, valamint a csatorna felfedte a nyolc páros közül néhány sztárpár személyét is. 

Az ismert párok szerelmét ezúttal is Sebestyén Balázs teszi próbára műsorvezetőként, a játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében, aki közreműködésével még izgalmasabbá teszi a szerelmespárok próbatételeit.

A 41 éves, egykori válogatott labdarúgó a Nyerő Páros első, 2016-os évadában szerepelt párjával, Róka Adrienne-nel az RTL Klub Nyerő páros című realityjében. 2017 novemberében, visszavonulását követően jelentette be, hogy elfogadta a felkérést, és részt vesz az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow-jában. 2018-ban A Konyhafőnök VIP 3. évadában lepte meg a nézőket főzőtudásával.

csobot-adel-istenes-bence1
Fotó: RTL Klub

A nagy sikerű sztárpárshow harmadik évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei évad Nyerő Párosa. Ma reggelre már kiszivárgott, hogy az egyik híres páros Csobot Adél és Istenes Bence kettőse lesz. 

sarkozi-akos-felesege1
Fotó: RTL Klub

A sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a sztárséf Sárközi Ákos és felesége, Éva, valamint az Operettszínház sztárja, a színész Kocsis Dénes és párja, Petra is szerepelnek a Nyerő Párosban. 

kocsis-denes-parja1
Fotó: RTL Klub

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat.

Vasvári Vivien szexi bikinikben

Vasvári Vivien és férje, Fecsó, a Nyerő Páros második évadának győztesei szívesen időznek a magyar tengernél, pláne, hogy a szőke szépségnek hajóvezetői engedélye is van. Képes összeállításunkban megnézheted Vivi legemlékezetesebb bikinis fotóit. 

Ezt is szeretjük