Nyári Dia: "A férjem túlsúllyal is szeret, mert intelligens, nem egy kretén"
Nyári Dia szerint, aki a felesleg miatt hagy el egy nőt, azt jobb is elengedni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi vasárnap esti videója láttán több ismert ember is felháborodott. Abban a szülés után túlsúlyos nőket teszi felelőssé, amiért a férfiak elválnak, a gyerekek pedig "félárván" maradnak, mert a férfiak számára kínszenvedés a szex egy 20-30 kiló plusszal, döngő léptekkel a hálószobába érkező nővel. Szerinte egy idő után már a pornófilmek nézése sem segít, nem tudják megkívánni a feleségüket, mert a férfiak számára fontosak a vizuális ingerek.

Elsőként a kismama Tóth Gabi reagált hétfő este élő Facebook-videóban Norbi szavaira, amit a férje és Kulcsár Edina férjének, Csutinak a posztja is követett. Nyári Dia ma reggel írta ki magából a véleményét. 

Szarul sikerült a reklámfogás   

A Barátok közt színésznője azt írta, szinte biztos benne, hogy Schobert Norbi kijelentései mindegy, csak beszéljenek róla alapon egy szarul sikerült reklámfogás részei voltak, ugyanakkor úgy véli, ez nem menti fel Norbit a felelősség alól, sőt! Egy közszereplőnek nagyon át kellene gondolnia, mit akar üzenni, és azt is, azt hogyan fogalmazza meg. Ráadásul Norbi azokat sértette meg, akik a termékeit vásárlók egyik fő célcsoportját alkotják.  

"Azokról beszéltél nagyon gáz hangnemben, megfogalmazva szerinted egy általános férfi gondolkodásmódot, akik tele tömték a zsebedet, bíztak benned, és hittek a módszeredben" - írta a 25 éves sztár.

A több mint 140 ezer követővel rendelkező influenszer és színésznő úgy véli, egy párkapcsolatban fenn kell tartani a tüzet, figyelni kell magunkra és a párunkra, de ezt nem lehet úgy közvetíteni, ahogy Norbi tette. 

Nem lehet ez az elsődleges a kapcsolatban, nem lehet kinézetben, kilóban mérni az ember milyenségét,

a szerelmet, szeretetet, vágyat (szerintem ez már gimiben is para, nemhogy felnőttként, mikor van egy vagy több közös gyerek). Szerintem egy érett, őszinte kapcsolatban, az lehet az utolsó utáni ok a válásra, hogy van rajtad huszon-x kiló. 

Rám még soha olyan szeretettel és tisztelettel nem nézett Dani, mint amikor ezek a képek készültek, és mikor kétszer ekkora voltam. Lehet döngő léptekkel mentem a hálóba, mégis szeretve voltam, a szó minden értelmében. Ennek az oka a következő. 

Egy csupaszív, intelligens, FÉRFIT választottam társamul, nem pedig egy kretént! 

Egy pasit, aki tisztel, azért amit a családunkért tettem, akit én is tisztelek, és próbálok nap, mint nap elcsábítani (csak ez mondjuk néggyel nehezebb, munka, gyerek, és háztartás vezetése mellett) próbálkozunk... mindketten. Nem a kockás hasáért szeretem elsősorban, és ő sem kívánja jobban a mostani Diát, mint a másfél évvel ezelőttit. Tudom, mert elmondaná, elmondhatja. Magamnak fogytam. Hölgyek, ha bárki elhagy titeket, azért mert van rajtatok felesleg, akkor engedjétek is el..." - olvasható a posztjában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nyári Dia egyébként most karcsúbb, mint a várandóssága előtt. Mindig sokat sportolt, többféle diétát is kipróbált, aztán elfogadta, hogy a teltebb nők táborát erősíti, a saját szavaival élve: husi. A kisfia édesapja, Kovács Dániel sportriporter is így ismerte és szerette meg. 

A terhesség alatt inzulinrezisztencia tüneteit mutatta, amik a szülés után sem múltak el, így szakember segítségét vette igénybe: megtalálta a számára megfelelő sportot és étrendet, aminek köszönhetően 12 kilót fogyott. Lehet, hogy sok férfi szerint most dögösebb, mint valaha, de a vőlegénye sajnálja, hogy Nyári Dia már nem olyan kerekded, és arra kérte, ne fogyjon tovább.

Hazai sztárok 2019-ben viselt legdögösebb ruhái

Ma már nem csak a külföldi díjátadókon és gálákon találkozunk extravagáns és merész kreációkkal, hazai sztárjaink is egyre bevállalósabbak. Nyári Diát, Iszak Esztit vagy Hosszú Katinkát is láthattuk az elmúlt évben nagyon szexi darabokban. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2019-es év tíz legdögösebb ruháját.

Ezt is szeretjük