Nyári Dia megmutatta smink nélküli arcát - Így néz ki, ha nem fedi az arcát semmi
Nyári Dia a Liluland Makeup/Down műsorában fedte fel festetlen arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia nem csak a sportban és az étkezésben következetes, a szépségápolásban is szigorú szabályrendszert követ, ennek köszönheti, hogy smink nélkül is üdén néz ki a bőre.

Gyakorló anyuka lévén nem mindig van ideje sminkelni, de nem is zavarja, ha festetlenül látják a játszótéren, azt viszont sokan nem gondolnák róla, hogy szenvedélyesen rajong a sminkelésért, és profikat megszégyenítően tudja kifesteni magát.

Nyári Dia így néz ki smink nélkül

A Liluland YouTube-csatornán beszélt arról, hogy mennyire odavan a különböző kenceficékért, és pontosan tudja, hogy mit miért használ.

nyári-dia
Fotó: YouTube Liluland

Már kislány korától kezdve imádta pingálni magát, mikor a nagymamája vigyázott rá, sokszor kapott szabad kezet a szépítkező szekrényében, persze csak titokban, hiszen a szülei nem szerették, ha kislányuk ki volt festve.

- A nagymamám olyan nő volt, akinek mindene volt, amilyen lakkja, olyan rúzsa. Nála lehetett festegetni. Volt olyan, hogy le kellett mosnom, mire apa jött, mert mondta a mama, hogy nagyon ki fogunk kapni, ha meglát ilyen bohócsminkben hétévesen - mondta a Makeup/Down műsorban.

Középiskolás éveiben aztán már ki sem mozdult volna smink nélkül a házból, épp ezért viselte meg, hogy mikor a Barátok köztbe beválogatták Hanna szerepére, teljesen festetlenül kellett a kamerák elé állnia, hiszen a lány gördeszkás, fiús karakter volt.

Imádja a különböző sminkesek YouTube-videóit, sőt tőle sem állna távol, hogy ezen a platformon mutassa be szépségtrükkjeit. Az biztos, hogy festékkel és anélkül is gyönyörűen néz ki.

Nyári Dia kisfia

Nyári Dia és vőlegénye, Kovács Dániel sportriporter 2018 júliusában lettek szülők. A hajas baba Zétény Bertalan - becenevén Zéti - már elmúlt másfél éves, és nagyon huncut kisfiú: volt, hogy pocsolyában hempergett, és az évet is azzal indította, hogy a vécécsészéből ivott. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri, huncut kisfiú Nyári Dia kisfia, Zéti.

Ezt is szeretjük