Nyári Dia kisfiának karácsonyi képe mindent megér: Zéti angyalkaként pózolt

Mutatjuk, hogy készülnek a karácsonyra a sztárcsemeték.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma reggel minden gyermek izgalommal telve ébredt fel, hiszen már csak egyet kell aludni, és jön a Jézuska. Persze a szentestét megelőző napok is sok érdekfeszítő programot tartogatnak: ki kell választani a fát, meg kell sütni a süteményeket és a díszítésről sem szabad elfeledkezni.

A kis lurkók nagy örömmel veszik ki a részüket a készülődésből. Nyári Dia kétéves kisfiát is beszippantotta az ünnep szelleme. 

Nyári Dia kisfiának karácsonyi fotója

A színésznő tüneményes fotón mutatta meg, hogy Zétit mennyire elkapta a karácsonyi láz. Azt már megszokhattuk a sztáranyukától, hogy nem csak tökéletesen beállított felvételeket posztol ki az oldalára, sokkal jobban szereti, ha életszerű pillanatokat tárhat fel a követői előtt. Ezt a szokását most sem adta fel, az eredmény pedig sokak arcára csalt mosolyt.

„Idilli karácsonyi kép készítő tutorial: Fogd meg a gyereket (aki megtalálta az asztaldíszt és a fejére tette, hogy ő angyal) állítsd a fa elé, ültesd mellé a kutyát és már kész is! Phoebe épp rommá köhögi a képet, Zéti fejéről pedig nyilván lejött az a ...r „ - fogalmazta meg viccesen az Instagramon.

A rajongók - ahogy mindig - most is értékelték az őszinte pillanatot rögzítő képet.

„Imádom, hogy ilyen igaziak vagytok!” - lelkendezett egy kommentelő.

Nem ők az egyetlenek, akik tűkön ülve várják, hogy beköszöntsön a karácsony. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan készülnek hazánk cuki sztárcsemetéi az ünnepre.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük