Nyári Dia kisfiának karácsonyi képe mindent megér: Zéti angyalkaként pózolt
Mutatjuk, hogy készülnek a karácsonyra a sztárcsemeték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel minden gyermek izgalommal telve ébredt fel, hiszen már csak egyet kell aludni, és jön a Jézuska. Persze a szentestét megelőző napok is sok érdekfeszítő programot tartogatnak: ki kell választani a fát, meg kell sütni a süteményeket és a díszítésről sem szabad elfeledkezni.

A kis lurkók nagy örömmel veszik ki a részüket a készülődésből. Nyári Dia kétéves kisfiát is beszippantotta az ünnep szelleme. 

Nyári Dia kisfiának karácsonyi fotója

A színésznő tüneményes fotón mutatta meg, hogy Zétit mennyire elkapta a karácsonyi láz. Azt már megszokhattuk a sztáranyukától, hogy nem csak tökéletesen beállított felvételeket posztol ki az oldalára, sokkal jobban szereti, ha életszerű pillanatokat tárhat fel a követői előtt. Ezt a szokását most sem adta fel, az eredmény pedig sokak arcára csalt mosolyt.

„Idilli karácsonyi kép készítő tutorial: Fogd meg a gyereket (aki megtalálta az asztaldíszt és a fejére tette, hogy ő angyal) állítsd a fa elé, ültesd mellé a kutyát és már kész is! Phoebe épp rommá köhögi a képet, Zéti fejéről pedig nyilván lejött az a ...r „ - fogalmazta meg viccesen az Instagramon.

A rajongók - ahogy mindig - most is értékelték az őszinte pillanatot rögzítő képet.

„Imádom, hogy ilyen igaziak vagytok!” - lelkendezett egy kommentelő.

Nem ők az egyetlenek, akik tűkön ülve várják, hogy beköszöntsön a karácsony. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan készülnek hazánk cuki sztárcsemetéi az ünnepre.

Ezt is szeretjük