Nyári Dia kisfia 2 éves lett: Zéti imádni való csokornyakkendőben fújta el a gyertyákat

Nemcsak a szülinapos öltözéke volt übercuki, Nyári Dia a zsúr dekorációja terén sem lőtt mellé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor halljuk: "a gyerekek nőnek, mint a gomba". Szinte észrevétlenül telnek az évek, a pici csöppségekből egy csapásra lesznek imádni való totyogók, majd elkezdődnek a bölcsis, az óvodás, aztán az iskolás évek, végül kirepülnek a családi fészekből. 

Nyári Diáéknál is rohan az idő, nem olyan rég még arról szóltak a hírek, hogy a Barátok közt Hannája 2018. július 16-án életet adott első gyermekének, a múlt héten pedig már Zéti második születésnapját ünnepelték.

Nyári Dia fia 2 éves lett

Édesanyja Instagram-fotóinak hála, szinte a szemünk előtt cseperedett fel a kis szülinapos. Láthattuk, milyen édes baba volt, majd végignézhettük, ahogy igazi kis úriember lett belőle. A követői a jeles napon is kaphattak némi bepillantást a zsúrba: Zéti tobzódhatott a plüssállatokban.

Imádtuk a születésnapi dekorációt, emellett volt minden, amit egy gyerkőc kívánhat: hatalmas, narancssárga, barna és fehér színekben pompázó lufioszlop, tedimacik, egy óriási Zéti felirat, valamint élénkzöld kettes hirdette, hány éves lett a lurkó.

Zétit az édesanyja az alkalomhoz illően roppant elegáns ruhába bújtatta. A kisfiút meg kellett zabálni menő csokornyakkendőjében, amihez tökéletes választás volt a fehér ing és a hózentróger. A 26 éves sztárnak más is volt a tarsolyában: egy babakori felvétellel és megindító sorokkal köszöntötte csemetéjét. "Köszönjük, hogy 2 éve a szüleid lehetünk. Isten éltessen kisfiam" - írta az oldalán.

Vavsári Vivien kisfiának születésnapja

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkó nő, mint a gomba, második születésnapját ünnepelték az idén.

Ezt is szeretjük