Novodomszky Éva 16 éves fia irtó helyes tinédzser: Cristiano túlnőtte az édesanyját
Novodomszky Éva közös fotókon mutatta meg ritkán látott fiait.

novodomszky-éva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novodomszky Éva igazi fiús anyuka. A köztévé műsorvezetője két gyermekkel ajándékozta meg férjét, az olasz származású Salvót: 2004-ben Cristianónak, 2010-ben Marcónak adott életet. 

Ugyan a férfival 2016 óta külön élnek, gyerkőceiket a legnagyobb egyetértésben nevelik. A Család-barát háziasszonyának sokszor jól is jön, hogy exére mindig számíthat. Bár nagyobbik fia, a 16 éves Cristiano lépett tinédzserkorba, mégis inkább tízesztendős öccse, Marco a lázadóbb típus.

Novodomszky Éva és nagyobbik fia, Cristiano

A műsorvezető a Story magazinnak engedett bepillantást családja mindennapjaiba. A lapnak elárulta, nagyobbik gyermeke épp olyan személyiség, mint ő, míg kisebbik csemetéje inkább az apjára hasonlít.

- Bevallom, Cristianóval mindig is könnyebb dolgom volt, mert érzelmi világában sokkal jobban hasonlít rám. Félszavakból is megértem őt, néha már a hangja változásából. Marco viszont inkább az apukájára hasonlít, így ha vele kapcsolatban valami nem tiszta, Salvo magyarázza el, hogy mire van szüksége. De ez persze nem azt jelenti, hogy nem értem meg őt, mégiscsak a gyerekem - mesélte 2021 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel csak ritkán láthatjuk a műsorvezető fiait, így mindig szembetűnő, milyen gyorsan nőnek. Cristiano irtó helyes tini lett, aki fél fejjel túlnőtte édesanyját. Bár ez a kor olykor a feleselés és az engedetlenség időszaka, ő csak kismértékben változott.

- Észrevettem, hogy már ritkábban száll be a társasjátékozásba egy-egy borongós, esős délutánon, de azért nem zárkózik el tőle. Ettől eltekintve szerencsére normális, kiegyensúlyozott tinédzser. 

Ha kell, öccse nevelésébe is besegít édesanyjának, aki ennek ellenére nagyon figyel arra, hogy ne helyezzen fia vállára olyan terhet, amellyel nem tud megbirkózni. 

- A gyerekpszichológiában megtanultam, hogy egy gyereknek sem jó, ha felnőtt feladatokat pakolnak rá, így én sem teszem. Cristiano rém helyesen nevelgeti az öccsét. Kell is, mivel Marco épp abban a korban van, amikor egy-egy káromkodás elhagyja a száját, ez ellen nem lehet mit tenni. A bátyja ahelyett, hogy ledorgálná, elmagyarázza, miért nem menő csúnyán beszélni.

Liptai Claudia lányának modellfotói

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya gyönyörű tini lett: a 14 és fél éves Gesztesi Panka magas, karcsú lány, aki izmait és kecses mozgását a ritmikus sportgimnasztikának köszönheti, amit óvodás korában kezdett. Modellképeitől eláll a lélegzeted!

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük