Tudtad, hogy Noszály Sándornak van egy lánya? Íme, a 17 éves Szonja
Noszály Sándor már egy 17 éves tinédzser lány édesapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándort senkinek nem kell bemutatni: a '80-as és '90-es évek teniszsztárja 2003-ban a Nagy Ő című műsorban is sok rajongót szerzett magának. Azt már kevesebben tudják, hogy a még mindig sármos sztárnak van egy lánya, aki ugyanabban az évben született, mint amelyikben a TV2 csatorna társkereső műsora futott.  

Noszály napjainkban teniszedzőként dogozik Amerikában, amellett alapított egy kozmetikai céget is. Lassan tíz éve él Los Angelesben, ahol olyan hírességeket oktatott, mint Pierce Brosnan, Bill Gates, Arnold Schwarzenegger, Adrien Brody, Lionel Richie vagy Gerard Butler.

Noszály Sándor 17 éves lánya

Nem csak sztárokkal foglalkozik: segítette Balázs Attila felkészülését, aki idén januárban megnyerte a bangkoki kemény pályás Challanger-versenyt, februárban pedig a riói ATP-torna első fordulójában aratott győzelmével bekerült a világ száz legjobb férfi teniszezője közé. 

Jól érzi magát a tengerentúlon, nincs honvágya, versenyzőként állandóan utazott, de évente párszor hazalátogat, a lányával is ilyenkor találkozik. Gyermekét természetesen annak 17. születésnapján az Instagramon is felköszöntötte. 

Szonja édesanyjával sosem éltek együtt, ennek ellenére jó viszonyban vannak, a gyermekével is szoros és őszinte kapcsolatot ápol. Ebben az is szerepet játszik, hogy mielőtt Amerikába költözött, Szonja hétéves koráig sok időt töltöttek együtt.

- Nem vagyok túl szigorú, inkább laza apa, de azért, úgy érzem, van tekintélyem a lányom előtt. Szonjának remek humora van, emellett hihetetlenül okos és jólelkű lány. Már most nagyon jól beszél angolul, jelenleg is amerikai iskolába jár. Később, ha lesz hozzá kedve, örülnék, ha kiköltözne az Egyesült Államokba - mesélte 2018-ban a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

Hegyi Barbara 21 éves lánya

Hegyi Barbara egy anya-lánya fotóval nosztalgiázott, ami még Albarella szigetén készült az olaszországi nyaralásukon. A színésznő követői nem győzték dicsérni az 54 éves sztárt és 21 éves lányát, Balikó Rozit. A kommentelők azt írták, az alma nem esett messze a fájától, mindketten elbűvölőek. 

Ezt is szeretjük